Life ain't that good that it's worth dying for.

Dagens fundering: Jag förstår inte hur vi på jobbet konstant kommer tillbaka till Bajs-ämnet? Vi har diskuterat om hur många gånger vi bajsar per dag. Och om bajset flyter eller ej. Det ska tydligen flyta. Det gör inte mitt.
Dagens beroende: Köttsoppa!

Jag har nu, tyvärr, läst ut världshistoriens bästa bok. En bok som jag vekrligen har känt igen mig i. En bok jag har gråtit till. En bok som har fängslat mig från pärm till pärm. Jag har sagt det förut men jag säger det igen, Jonas Gardell är ett geni. Han har konverterat mig till en bokmal. Och nu ska jag börja på boken "Jenny". Om jag klarar mig igenom den är det delade meningar om, jag tror jag kommer tycka att den är grotesk. Bara detta gjorde att jag grät krokodiltårar:
"Med snabba steg går Jenny backen ned från Klippoteket. Armarna hårt knutna över bröstet. Utan att tänka följer hon gatan bortåt. Hon bara går och går utan att veta vart. Minst en timme går hon utan att stanna. Hon vet inte var hon är. Hon vet inte vem hon är. Jenny är vilse i en främmande, skrämmande stad, och hon snorar och snyftar. En ubåt är hon på havets botten, och det dunkar och ekar i henne, och hon kan inte andas, för hon får ingen luft, och hon drunknar etthundra gånger, men ändå dör hon inte trots att det är det enda hon vill. Så stannar hon upp och får plötsligt syn på sig själv i ett skyltfönster. I spegelbilden ser hon en blek och mager liten flicka med skrämt ansikte, rödgråtna ögon och nästan inget hår. En flicka som ingen någonsin har älskat. En flicka som ingen någonsin kan älska. Som är hon.

Det är natt. Hon sitter på badrumsgolvet och har låst badrumsdörren. Hennes pappa sover. Han har tagit sömntabletter som han alltid gör. Han kommer inte att vakna. Jenny skär sig i armarna med rakblad. Hon kan andas när hos skär. Det är som om hela hon slappnar av. Hon skär sig själv sann.

Nu gråter hon ut hela sin vidriga barndom. Sedan är barndomen över." -
Utdrag från "Ett UFO gör entré".

Ett lycka till skickar jag till mig själv. Jag kommer avlida medan jag läser berättelsen om denna mjäll-brud.
Jag vet att ni blir trött på mitt eviga tjat om detta, men det skiter jag i. Skiter speciellt i er som INTE plöjt igenom detta mästerverk. Läs den!
Tjing!

Ingen kan nånsin älska henne.

Dagens fundering: Hur kan man göra en bok räcka längre? Har snart läst ut "Ett ufo gör entré" och vill inte att den ska ta slut.
Dagens beroende: Promme med min korv.

Jag är trött. Jag är sur. Det är Skatteverkets jävla fel. De vill ha ett lägenhetsnummer som inte jag kan leta fram. Jag ger upp. Mitt tålamod har tagit slut. Det där Skatteverket får klara sig utan mitt jävla nummer. Om de är så smarta kan de leta upp det själv. (Eller så tar jag tag i det någon annan dag då jag är på bättre humör)

Tjing!

So sad, so afraid, so frantic.

Dagens fundering: Min natthumor equal social kompetens?
Dagens beroende: Typ sängen, omgående.

Natthelgen har passerat med stormsteg. Och det har jag att tacka min sjuklighet. Jag hade aldrig pallat med en sådan fruktansvärd löne-fredag och sedan fortsätta knega på under lördagsnatten, jag var tillochmed trött efter vår mini-middagsrusning. Men nu är jag less, så det är skönt att få pusta ut och känna ledighetens ljuva dofter. Dagen ska spenderas med min bästaste vän, men vilka planer vi har har nog ingen av oss någon koll på. (Blev det där just en lättekonstig mening?)

Åter till lördagsnatten. Mina kära arbetskamrater kommer instormandes. Först och främst en viss dam, hon kommer och spiller all dryck runt omkring sig. Må så vara. Det är bara att dra på sig sitt jätte-smajl och säga åt fanskapet att dra därifrån, med kärlek bakom vill säga. (Jag är inte så jätte-elak med mina vänner, bara ibland.) Senare bryter helvetet lös. Elin, HannaP, Lisse. Vad kan jag säga, det blev katastrof. Den ena skriker att hon vill ha en pusspuss-meny. Den andra har en utförlig utläggning om vad jag attraheras av i det motsatta könet. Och då, helt plötsligt, ropar hon som skulle ha en pusspuss-meny att hon förstår inte varför jag och hon inte har gift oss, vi som har så roligt tillsammans! Och den tredje bestämde att vi skulle ses till veckan, eftersom vi kommer jobba tillsammans? Toppen på det slänger de in de besvärligaste beställningarna jag fått under hela kvällen. Det är bra jobbat må jag säga. De kanske förtjänar ett grattis tillochmed, ja what the hell, grattis på er onyktra ungdomar! Men trots allt detta gjorde de min kväll. Så roligt som jag hade då hade jag inte haft på hela kvällen. De var som en böld på mitt missfoster...eller nått? Så jag antar att jag måste slänga in ett tack dessutom. Tack för att ni lade guldkant på min lördagsnatt.

Nu ska jag, Soffe, gå och dra några kusar. Jag måste ju förmodligen orka med svinet imorgon. Hon är ju så jobbig den där Lill-Hanna. Fast det tar jag tillbaka, det var ju en lögn.
Tjing!

Beyond hell. Above heaven.

Dagens fundering: Sol imorgon?
Dagens beroende: Ork.

Jag har fått en förkärlek till Volbeat.


Loves them!
Tjing!

See the animal in it's cage that you built. Are you sure what side you're on?

Dagens fundering: Mycket folk? Will I make it?
Dagens beroende: Kaffe, säkerligen.

Nu drar jag mot nattjobbet.  Men jag är gode opepp. Blä.

Tjing!

Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt.

Dagens fundering: Vad blir det för mat?
Dagens beroende: Vilan och lite frisk luft.

Jag klickade in mig på en blogg. På den bloggen ville tjejen som skrev att vi läsare skulle skriva in våra högsta drömmar. Jag började pjåta på med min högsta dröm, svart på vitt. Sen insåg jag, vill jag att någon ska veta vad min högsta dröm är? Vill jag inte bara hålla den för mig själv, ta fram den ur kassaskåpet för att sedan tänka på drömmen ett tag? Om och hur den kan förverkligas. Jag väljer det alternativet för ett tag framöver, tills jag är riktigt säker på att det är det jag vill. För drömmar kan besannas, ellerhur? Fast jag är högst tveksam i detta läge.
Försökte mig på att besanna en mer...vad ska man kalla det..."akut" dröm. Yes, jag ringde ett samtal. Men svaret jag fick: -Han är upptagen just nu, men om jag får ta ditt ärende skickar jag honom ett meddelande så kommer han kontakta dig så fort som möjligt. Han har fortfarande inte ringt. Har en känsla av att han inte kommer att ringa och tack vare den lilla motgången vill jag ge upp. Fastän jag inte ens försökt helhjärtat. Men sån är jag, feg och rädd som ett litet rådjur, skräms av minsta rörelse. Jävla nervositet.

Nu har jag iallafall friskförklarat mig själv. Jag vill inte ens titta på en termometer med skräcken att bli febrig igen. Sedan sväljer jag några dussin Ipren och orkar inte känna efter, för hemma vill jag inte vara längre. Nu har Sofi fått nog. (Stampar ner foten bestämt i golvet) Kommer det bära eller brista? -Jag hoppas på det förstnämnda. Det enda som svider är, trodde aldrig att jag skulle sjunka såhär lågt, att hjälpa Stellan. Men jag ser det inte som någon jävla välgörenhet åt den karln. Mina vänner ska slippa rycka in i mitt ställe, det är väl en betydligt bättre formulering? Det tycker iallafall jag. Så då säger vi så.
Tjing!

Bones blood and teeth erode, with every crashing node.

Dagens fundering: Får jag bli frisk nu?
Dagens beroende: Soffan.



Tjing.

Is there some idea to replace my life?

Dagens fundering: Jobb?
Dagens beroende: Nässpray och Ipren?

Jag är sjuk.
Jag hatar att vara sjuk.
Huvudet går knappt lyfta. Öronen vill sprängas. Ögongloberna känns vara tomma. Feber.
Jag suger på att vara sjuk, till skillnad från vissa andra...

Och toppen på det härliga snorberget går jag runt och är skogstokig.
Jag har nästan aldrig varit såhär förbannad i mitt långa liv.
Men som jag tidigare sagt, detta var definitivt en knuff i rätt riktning.

Nu är dock mitt första uppdrag för dagen att ta mig till Konsum och inhandla nässpray och Ipren.
Tjoho-tjohej.
Tjing!

Well expect me to be calling you to see if you're ok when I'm not around.

Dagens fundering: -
Dagens beroende: Skräpmat.

Igår var jag på födelsedagspartaj.
Men jag är så lat att jag orkar inte göra en bildbomb i detta inlägg, det tar vi vid ett senare tillfälle.
Anyways.
Kvällen var supertrevlig.
Vi uppvaktade Frida, och jag hoppas att hon blev glad över hennes present.
Jag blev uppvaktad. Så mycket att jag nästan började gråta. Vilka fina vänner jag har.
Vi lekte lekar som Frida hade anordnat. Otroligt roliga lekar!
Vi spelade Twister, de tog min och Linnéas oskuld. Twister är typ det roligaste spelet jag provat på, med vissa undantag, typ som att Malin nosade i min röv under hela spelets gång. Trevligt för henne.
Tjejsnack i överflöd.
Sen tackade vi för oss och drog ut på galej.
Väl på Station hade vi det himla kul, jag tror för ett ögonblick att jag hamnade i ett homo-träsk? Dock inte ovanligt med tanke på mina kära vänner. Ha...ha... Jag är rolig.
Men resterande av natten ska vi förmodligen inte gå in på detaljer.
Jag är bara arg, idag med.
Det sitter i med klorna.
Jag ska kräkas på Idiotens mat.
Eller ännu bättre, jag ska tugga, spotta ut maten för att sedan kräkas på den.
Servera med ett leende på läpparna: -Är det någonting annat Herr Cp-tappad vill ha på? Här har du en måltid som är lika äcklig som dig. Enjoy!

Men jag är dock helt övertygad om att jag har världens bästa familj.
Tjing!

Saturday I love you like gold. Not like the Monday, you pass like a ghost

Dagens fundering: Alla dessa klädproblem.
Dagens beroende: Sminkborttagning?

Okej, Alllstar var väl inte så höga som mina förväntningar.
Men musiken och TOALETTEN slog alla rekord!



Ikväll blir det lite av en all-in.
Slitet.
Jag tror jag kör på min nyfunna laid-back-style istället.
För Sofi vill kunna leva imorgon!
Tjing!

You made me compliment myself when it was way too hard to take.

Dagens fundering: Varför ska så fina skor vara så osköna?
Dagens beroende: Soffan.


"I saw your blue eyes crying and I held your face in my hand and then I fell down yelling "make it go away!"
Just make a smile come back and shine just like it used to be."
Fortfarande en favorit medan man deppar ihop. Love!

Vad händer annars?
Jo imorgon är det jobb på schemat för att sedan rusa hem, fräscha till sig (om så är möjligt) och sprätta den första kalla.
Och om nu den planen spricker blir det en mysig filmkväll.
Allt detta planerat med världens bästaste vän i hela vida världen!

Tjing!

Tunn.

Dagens fundering: Tvätt? Hårfärgning? Mat?
Dagens beroende: Mina böcker som kommit ifrån Bokus! TJOHEJ!

Lasse Lindh, hur bra är inte denna karl!

"Jag såg dig där på färjan, du såg så trött och tunn ut
Som ett spöke bland isflak, som om du tappat livet
Åh du brukade lysa upp alla rum du gick igenom
Och du kunde smälta mitt hjärta bara genom att le
Du var den sista på jorden jag trodde skulle slås ner
Vem la sorgen i dina ögon?
Vem stal ditt ljus?
Åh du brukade lysa upp alla rum du gick igenom
Och du kunde smälta mitt hjärta bara genom att le"
Tjing!

Bredvid ditt namn står ett namn till.

Dagens fundering: Din eller någon annans?
Dagens beroende: Mini-plommon.

Haha, Lisse!
Här har vi svaret på vår ack så viktiga funderation.
Hon är inte hans, hon är någon annans.

"Står i din port står bara still, för en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma Marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

Från och med nu
Från och med du
Jag blir aldrig samma, från och med du (från och med då från och med du)
från och med du (somliga ljus brinner aldrig ut)

Står inte ut, står inte ut, ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
Från och med då

Från och med du, du,du,du
Från och med du, du,du,du

Jag blir aldrig mer densamma, jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

Och i din port har ingenting förändrats utom just på din
För bredvid ditt namn står ett namn till." -
Oskar Linnros - Från och med du.
Sämst!
Tjing!

Och aldrig aldrig att jag tänker låta något ont hända dig, jag håller dig hårt.

Dagens fundering: Arbetsmoral?
Dagens beroende: Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd.

Ikväll har jag varit med min vän Hanna.

Hon är bäst.
(Använd inte detta för att boosta ditt ego eller använda detta emot mig i olika situationer som vi förmodligen kommer hamna i, om jag känner oss lika bra som jag inte känner för att gå ner med soporna.)
Tjing!

Remember, what happens in Vegas stays in Vegas. Except for herpes. That shit'll come back with you.

Dagens fundering: Har jag kanske lyckats att dra på mig en smärre förkylning? Just my luck.
Dagens beroende: Min och Lovisas längtan efter fest. (Efter vi hört a lots of partajj-dängor)

Har spenderat min helg på Frasses.
Känns lite halv-dant.
Cp-tråkigt helt ärligt.

Som tur var fick jag mig en liten utflykt till Jan-banan i lördags.
Alltid lika mysigt att får hälsa på brodern, trots de kalla fötterna man har en tendens att dra på sig.
Väl där såg vi "The Hangover", vilket var en ur-kul film.
Dessa filmskapare har lite hjärna bakom pannbenet.
Till skillnad från mig, som inte verkar ha någonting alls där bakom?
Jag pratar alldeles för mycket innan jag tänker efter en extra gång på vad som egentligen kommer ur min glappa käft.
Men det är jag det, jag heter Sofi och jag kan vara sjukligt pinsam, lev med det.
Fast helst hade jag velat utan det, hade varit så mycket bättre att slösa så mycket rödfärg till enbart ansiktet.
Bättre att måla med det i håret.
Vilket behövs för övrigt.

Och nu gör jag sådär igen, skriver alldeles för mycket och alldeles för ointressanta funderingar.
Ni sitter nu och sover förstår jag.
Bra, här har ni ert nya sömnpiller.
Don't forget to pull a snore.
Tjing!

Yes it's human. It's just human.

Dagens fundering: -
Dagens beroende: Promenix i solskenet.

"Haha alltså när du dampar är du så rolig!!" -Lisse efter hon sett min andra lapp, eftersom den första "helt mystiskt" försvann?

Och jag vill bara försäkra er om att när jag dampar är jag inte rolig, jag är otroligt skräckinjagande.
Sådetså.
Tjing!

Det går en vind över vindens ängar.

Dagens fundering: Hur ska jag klara av att plinga runt och söka lärlingsplats? I can not.
Dagens beroende: Typ ge mig lite mod kanske?

Jag är trött jämt.
Höstdepression.
Jag säger ju det, hösten är fan sämst.
Dock älskar jag de nyliga solstrålarna som värmer hjärtat så fint.
Oj vad jag kommer sakna sommaren.

Jag skulle kunna döda för en systemkamera, jajjemen!
Tjing!

Goodbye, so long, I'm moving on.

Dagens fundering: Varför öppnar jag munnen vid helt fel tillfällen? Varför pratar jag alldeles för mycket med människor som jag tydligen inte känner? Varför ser alla människor så likadana ut?
Dagens beroende: Fefferoni och oliver!

Jag.Är.Tok-kär.

Bon Jovi kan klia sig i arslet och fundera över varför denna svenska kille slår honom med hästlängder!
Tjing!

What if everything around you isn't quite as it seems? What if all the world you think you know is an elaborate dream? And if you look at your reflection, is it all you wanted to be?

Dagens fundering: Powernap? Ja tack!
Dagens beroende: Fika!

Jag satt nyss och bläddrade igenom min ack så tråkiga blogg och insåg att jag har blivit väldigt materialistisk den senaste...ja veckan?
Eller en ännu värre tanke, har jag alltid varit en materialist?
Svaret på det tänker jag förtränga och intala mig själv att jag är en person som vill skänka mina stackars kronor för att "skapa världsfred" eller "stilla världens hunger" men istället satsat på mat och potatis.
Vi säger så för nu...sedan kan ni få pracka på mig att jag är världens ytligaste människa.
Nu, dock, ska jag njuta av att få prova på att känna sig som helylle och godhjärtad.

Med undantag för kvällens gång.
Jag förstår inte hur min arbetskamrat för den senaste veckan orkar med mig.
Ni tror att jag har varit jävlig med HannaP, men detta är värre.
Tur att tjejen kan trycka ut lika mycket som mig.
Då jag skrattar åt hennes missöden slänger hon en dänga rätt upp och ner åt mig, pluspoäng!
Men jag har fortfarande svårt att förstå varför alla lämnar stället för att istället fylla upp sina drömmar och mål?
Jag tycker de ska stanna och mysa med mig istället. (Ja, detta var direkt riktat till HannaP och Lisse)

Nu flyger jag iväg totalt och kan förmodligen hålla på såhär halva natten, men tyvärr har jag ett "arbete" att springa till imorgon.
Och då måste jag vara pigg och alert! -Tsss, gick NÅGON på det där?!
Sen, sen...kanske sen, ska jag börja ringa runt och kika på lärlingsplatser.
Om jag vågar, a small step for man a giant leap for mankind, man kan ju hoppas.
Tjing!

Read the directions and directly you will be directed in the right direction.

Dagens fundering: Systemkamera. Köpa eller inte köpa?
Dagens beroende: Löparrundan.

"Hur går det med striden, syster?
Dukar du under i kampen, broder?
Låt mig veta. Hur många sorger ska du orka bära, hur
mycket smärta ska du mäkta med? Hur ska du någonsin
kunna straffa dig själv tillräckligt?
Svälter du dig själv?
Skär du dig?
Skär sönder dina armar, skär sönder ditt ansikte?
Dämpas ångesten med mer smärta, dämpas ångesten
med fler tabletter, dämpas ångesten med mer sprit?
Hur länge ska du hålla? Hur länge ska det gå? Förlåt att
jag frågar, men jag undrar ju bara!
Vad har de utsatt dig för?
Vilka var övergreppen?
Var du bara ett barn när det började?
Fick du nånsin vara ett barn?
Var det dina föräldrar som gjorde det?
Var det dina klasskamrater?
När förstod du att det var du själv som var skyldig?
När tog du på dig skulden?
När började du straffa dig själv?
Hur många sorger ska du orka bära, hur mycket smärta
ska du mäkta med?
Hur ska du någonsin bli ren?
Hur ska någon någonsin kunna älska en sån som dig?
Förlåt att jag frågar, men jag undrar ju bara.
När ska du förstå att du inte måste bära allting själv?
När ska du tillåta dig att stanna upp och ställa av och se
dig om och upptäcka att du är inte så ensam som du tror?"

Jag är tok-kär...i Jonas Gardell.
En bög, är någon förvånad?
Tjing!

Det finns dom som gjort dig illa.

Dagens fundering: Varför ser vi denna film för? Spänningsvärk.
Dagens beroende: Mamman.

Jag har ÄNTLIGEN tagit mig i kragen och beställt dessa böcker:
 

Jag fullkommligt älskar Jonas Gardell!
Tjing!

Jag psykar dig bit för bit.

Dagens fundering: Varför spelas inte biopremiären av "Salt" i Skell?
Dagens beroende: Fredagsmys.

Ikväll har jag och Jennie ätit (en äcklig) middag, ätit chips och sett film.
Vi fick även tvärtjattra med den överlycklige Korvis.
Konsum suger "FETT" mycket.

Anyways, filmen vi såg ikväll var Tjenare Kungen.
Joel Kinnaman=Mums.

Helt okej film må jag säga.
Tjing!

Even if you cannot hear my voice I'll be right beside you dear.

Dagens fundering: Palla tvätt?
Dagens beroende: Mammas hemlagade glutenfria pannkaka och hallonsylt.

Med risk för att vara världens tönt.
Hur många gånger har jag gråtit till denna sjukt fina låt?
Alldeles för många.

"I'll sing it one last time for you then we really have to go
You've been the only thing that's right in all I've done
And I can barely look at you, but every single time I do I know we'll make it anywhere, away from here
Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice I'll be right beside you dear
Louder, louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak, I understand why you can't raise your voice to say
To think I might not see those eyes makes it so hard not to cry and as we say our long goodbye I nearly do
Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice I'll be right beside you dear
Louder, louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak, I understand why you can't raise your voice to say
Slower slower
We don't have time for that
All I want is to find an easier way to get out of our little heads
Have heart my dear
We're bound to be afraid
Even if it's just for a few days, making up for all this mess"

I'm coming up only to show you down.

Dagens fundering: ?
Dagens beroende: Joggarrundan.

Idag hälsade min farbror Ronny på mig på jobbet.
Vilken chock!
Men den var en större chock att vi inte setts på fyra år, och det var kanske på min farmors begravning?
Det.Är.Skandal.
Trots det var det hur kul som helst att få ses och toksnacka en stund.

Hittade en bild på farmor som någon av Norge-folket hade.

Mys.
Jag undrar dock vem pajken är? Någon som vet?
Tjing!

You need something warm to embrace to help you put on a smilin' face.

Dagens fundering: Hur ska det gå på jobbet den närmsta tiden egentligen?
Dagens beroende: Lovisas handplockade körsbär och sushi!

Världsbäst:









För att förtydliga; Jocke, Jimmy (och Hanna fick visst vara med på ett hörn).





Snodd, dock en favorit:



Jag tycker om de ovanstående, men bara lite.
Tjing!

RSS 2.0