Gorgeous.

Jag har fått mysa med min mamma hela helgen! Vi har promenerat (och invigt mammas nya träningsoverall), haft grillpremiär, trippat på stan och myst framför postkodmiljonären.

As I close my eyes I see pictures come to life.

Musik-café på Solvik rekomenderas starkt! Sjukt dåliga foton därifrån men bjuder på en, speciellt för att hon är sjukt snygg med sin bas och att jag har härmat henne angående byxorna. Och de jag blev bjudna av var min favorit-duo Lovisa och Jens! Jag fick ståfräs! (På-grund-av musiken, inget annat!)

Well, we promised Lois we'd use our powers responsibly, but I suppose doing the exact opposite couldn't hurt.

Jag kommer, från-och-med torsdag, att börja praktisera på Pingstkyrkans Secondhand! Så jädra nöjd att jag äntligen får göra något, vissa dagar i veckan. Dessutom får jag vara med Lisbeth ibland, hur kul som helst! Nästan lika roligt som att få ett tvärsamtal från min make där han säger att jag inte får gå ut eftersom det regnade. Jag är alldeles för söt för att bli blöt! Är inte det kärlek så säg?
Och då det regnar är jag glad att jag har inglasad balkong, för att jag nyss inrett den. Kom och mys med mig, min make (eller någon annan frivillig)!

Åke, det är nått fel på slangen!

Sofi är ledsen. Hennes dator har nog gett upp. Jag fäller en tår för alla foton.



Let's fly away.

Helgen spenderades i Malå, med en av mina två jobbiga bröder! Sjukt kul! Så nu har det slutat klia under huden, angående syskonbråken. Vi åt gott, promenixade, träffade mysiga bekanta och VSF. En fin helg helt enkelt! 

"Jag fes i bilen så jag var tvungen att gå ut."

Otroligt intellektuellt uttalande av en viss karl.
 
Tisdagen spenderades med prutt-fian min. Gick mot varandra (jag tappade som vanligt inte bort mig själv...), vi myste hos mig, pysslade, pratade och skrattade.
Tyvärr fanns det feber-vallningar med i bilden för min vän, som jag hoppas har gått över nu! Sedan kom hennes andra hälft som, som vanligt, skrämmer ihjäl mig då han plingar på dörren. Sata-Jens! Så det är lite av en pay-back att det nämligen är han som står för citatet ovanför. HA, där fick han!

Den här smaken var som för...smakig!

Du är en alldeles underbar vän som jag hoppas att jag alltid kommer att få ääran att känna. Du är rolig, snäll, vacker, godhjärtad, ja jag kan inte rada upp alla fina saker med dig för då kommer det sluta med att listan är lika lång som bibeln. Tack för att du är min vän, och för att du är lika knäpp som jag!

If there ever was a good time to start.

Jag är än en gång världens sämsta på att uppdatera min inaktiva blogg. Så här kommer resumé av den gågna helgen. Mys med mamman. Det vanliga knäppa helg-samtalen med, min strax äkta make, Janne som sen resulterade i mms:ande. Plankstek innehållande massor av potatismos. Mammas extremt goda pizza. Då jag tänker efter har jag mest svullat?

Motherlover.

Min mamma är ju bara för söt.
 
 
 

You're a star.

Linn spottar på sig själv i en mindre folkmängd, spottet hänger sig alltså kvar i mungipan och hamnar sedan PÅ henne. Jag hade så gärna velat se den scenen i hennes liv!
Hon lämnar också "unspeakable things" i sitt rum hemma, så hon har inte fått något påskägg av sina föräldrar. Det tyckte jag var helt rätt. Jag kanske ska köpa ett påskägg åt henne, men hmm, vad ska jag fylla det med...?
 
Sofi tänker högt för sig själv; "this bitch bites back, in your ass...om den är vältorkad."

We can build a spaceship and fly away.

Gårdagen var en sån där bra dag, det är alltid bra dagar då jag får vara med min fina Lovisa, och vi var med varandra från början till slut! Typ nästan iallafall.
Lunchade på Nygatan 57, gick och nynnade en truddelutt på stan, lapade lite sol och for sedan hem till henne och Jens. Väl där avnjöt vi en middag och sen traskade jag hem. Men dagens höjdpunkt var ändå detta; Jens klarar alltså inte av att diska om han inte har gummihandskar på sig. "Det är ju så äckligt!" MES!

I'm like you, and you're like me.

Linn är en stor blöt-fjärt! Jag som skulle vara gullig med henne idag och hedra henne med ett besök på hennes kneg. (Ja det är verkligen en heder att ha mig där. Eller, jag kanske har misstolkat det hela?) Och då har hon tjuv-knäppt ett kort och gjort ett sata-blogginlägg. Dumma henne.
http://lindeliee.blogg.se/2013/april/har-ingen-bra-rubrik-idag.html
 
Så därför biter jag tillbaka.
Fast iofs, det var en dålig pay-back eftersom hon tillochmed är snygg nyvaken med sin bäbis bredvid sig... Jag tror jag börjar ogilla den där bruden mer och mer för var dag.

Wicked.

Här har det inte hänt mycket, och vad ska vi göra åt det då, tror vi? JO uppdatera...men det tar vi imorgon istället, sådetså!

Counting all the assholes in the room, well I'm definitely not alone.

"Min kväll kan bara bli bättre" -tänkte jag då jag började denna konversation efter det att jag satt dit Lovisa angående den där rökpausen. Då tyckte Jens att jag skulle slå henne...sedan rasade samtalet bara utför, som det alltid gör.
MEN tji fick jag, kvällen blev inte bättre! För nu, klockan 21.45, startar min ena granne med någon slags renovering. Typ slipa golv eller någonting sådant. Jag som just hade tänkt börja göra mig klar för en tidig kväll. Det lär ju knappast hända!

It's good to be here, long time no see my dear.

Den gågna dagen har varit en himla bra dag. Först ett möte (som jag kan med all säkerhet säga att det inte gav varken mig eller mamma någonting), sedan sörplade jag lite kaffe med min fina Eva och sedan sprang jag på tre otroligt snygga tjejor och tog en kaffepaus med de också medan de rökte äckliga cancer-pinnar. Helt hysteriskt mysigt att få tjattra med Evis på Kanel och sedan tjejerna bakom CK.

Hold back your fears you're more than home. Could it be that the angels of tomorrow know. Break the moment into something more than gold.

Gårkvällen spenderades med mitt favoritpar Lovisa och Jens! De har tagit hand om ett hus på Morön, och jag blev ditbjuden på middag och mys. Alltid lika fis-roligt att umgås med de där tokarna!
Vi åt hamburgare, myste i varsin onepiece med familjens marsvin (tills de kissade ner mig och deras soffa), skrattade medan vi pratade skit och sist men inte minst tryckte vi i oss lite B&J-glass. Sjukligt kul kväll med tre tokar med varsin outfit, en mer sexig än den andra! Love you guys!

Just to see what the day will bring.

Dålig uppdatering beror på den oerhört fina påsken vi har haft! Jag och mor for till Holmis och våldgästade min moster och hennes Mats i deras stuga. Även mina två storebröder kom och var jobbiga några dagar. Himla mysigt har vi haft det. Suttit ute och grillat, ätit gott (tillochmed Mats murkelsås!!!), umgåtts och provåkt lite skoter i diverse testar-backar.
En helt underbar påsk med släkten, helt enkelt!
 
Här nedan får ni äran att skåda lite fångade ögonblick under långhelgen. Som tillexempel: Jans anlagda eldsvåda vid hans stuga, vår promenad för att få titta på den konstiga karln som har byggt en igloo-ingång framför husdörren, vårt solmys vid husknuten med sällskap från lilla Rasmus, Mats gynekoligiska solställning, Mammas uppvaktning med ett par "gångstavar" med dit-snickrade handklovar och en keps med en tillhörande skinkbit och tillsist; Mats nyfunna tradition med att jävlas med mitt smörpaket.
 

RSS 2.0