There was a time, I used to look into my father’s eyes. In a happy home, I was a queen I had a gold throne. Those days are gone, now the memories are on the wall. I hear the sounds from the places where I was born.


Jag vill vara beredd, jag ska inte tappa bort mig i dig.

En helg på stan kan resultera i en tom börs. Men jag är som nykär! Shopping och insulin är mina två droger, och en av dem är gratis så då får jag iallafall slösa på kläa, värt!
 

I wanna sing, I wanna shout, I wanna scream till the words dry out.

Farmor, älskade Farmor.
Jag och Elisabeth brukade hälsa på och spela kort medan vi tömde hennes godisskål på innehåll.
Jag kan med säkerhet säga att vi båda saknar vår farmor extra mycket en dag som denna.

Whatever they do, whatever they say, leave it tonight and go your own way

Detta kommer spelas sönder hemma i mina egna högtalare, innan radio slaktar den. Och här hemma får man bara lyssna på: Acoustic version! Kan inte annat än bara älska denna låt. Jag är tönt, jag vet.
 
It kinda hit me yesterday, that you’ll grow up like me someday, but we’re not yet there
It comes a time when you don’t know, you make decisions on your own, but we’re still here
Whatever they do, whatever they say, leave it tonight and go your own way
And then you’ll sing, you’ll do your thing.
Believe me when I say so.
I want you to know how things can feel, keep you away from what is out there
I wanna prepare you, I'll watch for you, you’ll get by and get it your way
Whatever they do
Whatever they do
I tell you almost everyday, you just smile and walk away
We’ll be fine.

Du minns den du var med förakt, lite hat, och man blir lik sin mor eller far. Du har förändrat ditt sätt, suddat ut varje spår. Men i själen din ja långt, långt in ekar tonåringens vrål.

Nu har jag blivit så pass frisk att jag blir sjuk då jag inte kan lyssna på musik. Och det har jag firat med en heldag fylld med Spotify!

Rosor, min kära, bara rosor.

Ena halvan av mitt offentliga favorit-par har nu släppt en ny bok. Den ska tydligen handa om: "när man trillat på rumpan reser man sig upp och fortsätter sitt liv, liksom", enligt författaren själv.
Då Stål-Sofi ska börja läsa böcker igen står denna på första parkett.
Man kan inte annat än älska Mark!

No wonder you're late. Why, this watch is exactly two days slow.

Det här med ytterdörrar, det är kluriga saker!

Det är så det ska vara, som en perfekt underbar lag, perfekt och oförstörbar.

Igår blev det ett s.k. mördarpass på praktiken. (Definitionen av mördarpass har förövrigt krymp drastiskt i min vokabulär, från elva-tolv timmar, till ynkliga fem timmar.)
Har därför spenderat hela dagen hemma, med bara ett undantag: utflykt till brudarna på Kanalgatan. Där införskaffades välbehövlig flåt-odör och ypperligt tjejsnack.

I have a plan so good, it's retarded!

En kväll med min egna falukorv och hämtmat från Wok&Roll kan anses som kul, men som vanligt trivs jag som fisken i vattnet med den där bruden och det var helt fabulöst, fastän vi bara satt i soffan och vände på soffkuddarna. En helt vanlig tisdag helt enkelt, med tanke på soffkuddarna.
Och på praktiken krigar jag. Pärlor och paljetter i sinne, och kvinnor som inte förstår hur mycket jobb och hur många timmar man slösat på dessa pärlor. Men, om kunden är nöjd, är jag nöjd...I wish!
 

Dont look back and grieve over the past, for it is gone and do not trouble over the future for it is yet to come. Live in the present and make it so beautiful, that it will be worth remebering.

Anna-panna-päron-pung sköt bullseye med födelsedagspresenten jag fick av henne i fredags. Kommer förmodligen slita på den ordentligt! Love it!

Oh this is almost as intense as that time I forgot how to sit down!

Man blir bara så glad.



Take this final piece of advice and get yourself together.

Ikväll är man sliten, nån timme mer på praktiken plus ett besök på medicinmottagningen hos fina Anneli, kan resultera i en helkväll slappandes i soffan. Men jag har ändå hunnit uträtta mycket, 3 byxkortningar (Varav två var i storlek 6XL) och en grensömnad (vilket jag och Nina bestämade att jag skulle bli expert på pungstoppare).
Helt fabulös dag.

Och Korvis, jag har funderat på det idag och ditt hår blev awesome!

Jag dröjer med svaret.

Jag försökte och försökte hela gårkvällen att tycka synd om Janne-mannen efter han ringt. Värför? Jo, för att han struntade i att följa med älskarinnan på surströmmingsmiddag tack vare stanken, dock klarade jag inte ens av fem minuter i medlidandet. Tur du är söt iallafall!

Live tomorrow.

Praktiserat första dagen, sen utlandsvistelsen, idag. Och det har varit precis lika kul som alltid. Jag provade tillochmed jobba eftermiddag. Så klockan kvart över sex promenerade jag hem. Så nu ska jag byta specialité, från gardinsömnad och pärlbroderi till byxkortning. Kommer bli en fullspäckad vecka! Can't wait!

En bild från ett gammalt projekt, AIK-klänningen med alla spelarnas autografer. Och jag som trodde att Matte-gubben skulle bli ägare av den, hade inte förvånat mig det minsta.

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea, I'll sail the world to find you. If you ever find yourself lost in the dark and you can't see, I'll be the light to guide you. If you're tossin' and you're turnin' and you just can't fall asleep, I'll sing a song beside you. And if you ever forget how much you really mean to me, every day I will remind you. You'll always have my shoulder when you cry, I'll never let go, never say goodbye. You can count on me like 1, 2, 3, I'll be there. And I know when I need it, I can count on you like 4, 3, 2, you'll be there. Cause that's what friends are supposed to do. You can count on me 'cause I can count on you.


Kom på igår att vi inte är så kärvänliga då vi träffas, kanske för att vi känner varandra alldeles för väl och vet var vi har varandra. Men som grädden på moset: Du är min väsntra hand i en högerriktad värld, älskar dig mitt starkaste blodsband!

I am sexy and i know it.

Hemkommen efter en helt underbar vecka i Kroatien med nära och kära. Vi har skrattat tills våra magar har vänt sig ut-och-in, solat så vi varit hetast i landet, myst på balkongen under nätterna och åskvädren, och jag har även provat på det här med raggning. (Men Janne har fortfarande den bästa nyp-stjärten.)
Jag längtar tillbaka trots det är skönt att komma hem igen.

RSS 2.0