Märkte du paniken i min blick när jag snurrade runt?

Kraftig separationsångest, lite till Svea Rike men ändå mest till min falukorv! Och alla andra vänner med "awesomeness" tatuerat i pannorna. Nyp på stjärten och puss på nästippen! Ses om en vecka!

You'd better hold on.

Idag är en helt vanlig dag och jag är arton.

Lyckligare nu.

Har haft en helt underbar kväll med mina närmaste flickor. Love you like crazy!



A heart like yours in a time like this.

Har fått äran att ta hand om Saras lill-tuss Malte. Han tyckte om att bitas.

I figured out why some days feels like ages, I figured out why some rooms feel like cages. You left us with no number we could call, you left us with no sense of hope at all. I won’t mind a little bit of decieving if it got me back into some believing. Something gets to come when something gives, something gets to die when something lives.

Efter noga övervägande och dividerande hit och dit har jag nu kommit fram till ett beslut. Jag fortsätter driva denna värdelösa blogg framåt. Mest tack vare ett självmordshot och diverse sura miner. Dessa i-landsproblem...

Dom stänger men ingen bryr sig, blir blind när alla lampor lyser.

Är det ens någon som orkar läsa denna smörja? Annars lägger jag typ ner, jag har ett så pass intressant och fartfyllt liv...eller något.

I feel sure I've been here before, so I kissed my ugly gang goodbye, walked out the door. I'll start the love if you give me a go.

Nu påbörjas nedräkningen! Inte till Kroatien, till något mycket större, LULEÅ!

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min. Du är nån annan nu i och för sig, men när du strippar och klär av dig är det samma grej.

Jag har fått ett kraftigt beroende av fröken Maggio. Jag blir aldrig less. Kan det vara ett friskhetstecken? MUSIK!

Begin at the beginning and go on till you come to the end, then stop.

Första motionsrundan sen...ja när? Nått år kanske? Anyways, då jag knappt orkat klippa tånaglarna när de växt en decimeter cirkus, hur hade jag då tänkt att jag skulle orka med en motionsrunda? Dock gick det hur bra som helst, med musik i öronen dessutom. Superb!

One last goodbye.

Sushi med en vän nere vid älven kan inte bli annat än en succé. Och det blev en succé...minus mitt geggande. Jag spillde ut all min soja jag hade hällt upp, jag klantade bort halva colan som även hann kyssa min jacka. Och utöver det hann jag även med att spruta tvål på hela mitt linne. Men det skylle jag på Lovisas mammas tvålpump. En katastrofal dejt i folkmun, dock var det fantastiskt mysigt. Allt detta kaos avslutades på min balkong med en skål vindruvor. Du är bäst!

Så länge hjärtat mitt slår.

Jag har ju även hunnit med en After Work utan att jobba innan. Alltså bara en After Soft? Hur som haver hade vi det eländigt trevligt! Lite bubbel på stationen, ut och leva rövare på resturang, mot stationen för att komma fram till våra arbetstitlar. Och det blev ett perfekt resultat på det, med lite vin och öl i ådrorna.

Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv.

Imorgon börjar schemat på Medlefors om och jag är lite nervös faktiskt. Inte för det uppenbara skälet utan för att jag inte ens vet om jag ska gå där i höst. Men jag lär väl se om dom skickar hem mig igen. Det värsta som kan hända är väl att jag måste cykla därifrån, skamset.

Välkommen in.

Dagen har spenderats hemma. Städandes. Det kändes betydligt roligare då jag fick besök av Sara och hennes färska valp som är bara några veckor. Så jag har trätt in i en slags valp-sjuka, tips om botemedel tas välkomnande upp. Medan jag busade med valpen Malte satt jag och Sara och drack kaffe och pratade pojkar. En helt underbar eftermiddag alltså. Kvällen avrundades med ett projekt, pimpa min obefintliga sänggavel.

Jag måste ändra historien, jag måste skriva om dom där sista orden.

Jag har fått ett vykort från Dresden! Tack min favorit fuskmoster och min blivande make för att ni tänker på mig fastän ni är på resande fot! Ni är helt fantastiska!

RSS 2.0