This is fucking awesome.

Japp, då har man satt igång med ett nytt handarbete! Denna gång blir det en tavla som Jens har beställt. Jag har suttit i typ fyra timmar och jag har hunnit så långt som ett H!
Sen funderar jag på att gömma en skruvmejsel eller en sax under/i tavlan, hade kanske varit kul att se vilka konsekvenser det skulle bli?

Neanderthals developed tools.

Hela gårdagen spenderades med min fina Lovisa. Vi lunchade, gick på stan, drev Jens till vansinne och for sen hem till mig och pysslade. Vi försökte oss på det här med glasunderlägg gjorda av pärlplattor. Oj så kul man kan ha av att åka ett X antal år bakåt i tiden, då man satt och nynnade medan man valde vilket mönster man skulle hitta på att lägga!
Jag fick tillochmed en superfin mössa av min brutta! Det känns som om hon vet vad jag tycker om. Svart mössa med silvriga dödskallar, det är grejer det!

Ja må han leva!

Idag är det min äkta makes födelsedag! Och tur har jag att han bara blir snyggare och snyggare med åren. Dock fick han lite konkurrens under dagen, då man springer på Kjell börja lill-hjärte pi-ick. Den rara karln är alltid rolig att springa på. Men trots allt är Janne den enda för mig! Hoppas han har fått tonvis med paket med många rosetter på, ska inte ens tänka tanken på alla tårtor! Grattis på födelsedagen, min snygging!

Kom ut ikväll, jag väntar i hörnet.

Efter fredagssamtalet med min blivande äkta man har jag, som vanligt, ont i alla skrattmusklerna som finns. Den där karln är hel-tokig! (Och kan dessutom göra fenomenala snö-änglar!) Han talade även om att han faktiskt befann sig på skolan den dagen de hade sexualkunskap! Dessvärre var han borta alla de andra dagarna.

Ace of spades.

Dagen har spenderats med Sara, gick en runda på stan och håvade in massa lunch så våra magar började puta. Vi har även hunnit med att knäppa på diverse påskägg!
Resterande av dagen utspelades hemmavid med skurtrasan, dammsugaren och skurmoppen. Jag kan med utan tvekan att det första sällskapet var betydligt roligare!
Och ikväll fick jag besök av min kära moder, hon hade några gråa hårstrån som skulle gömmas bakom lite svart färg. Jädrar vad bra jag är på att måla innanför linjerna! Om vi bortser från öronen.
 

We have to learn how to pretend like we were normal.

Dagen har spenderats med en av mina bästisar Lovisa. Vi har lunchat, pratat strunt, letat diverse presenter, skrikigt lite på Snor-Anna (hon ska till London imorgon, därav hets-bråket), kletat smörliknande glegg i hårbotten och satt elektroder på smartskallen! Jädrar vad vi har hunnit med grejer idag, fastän våra käftar har gått i ett. Och toppen på det fick jag även skrika på Jens, det är som bomull för själen.
 

Love is in the air.

Det är så himla kul och mysigt då man får sådana här kärleksförklaringar, från min vän Linn:
"Även fast du är värre än en finne i röven så är du alltid välkommen till mig på jobbet!"

Outlaw.

Jahapp då var man inne på den tredje veckan praktikplats-lös. Och jag håller på att brinna upp! Men det är tur att jag har mina fina vänner som ställer upp med att rasta mig på olika sätt och vis. Som t.ex. idag spenderade jag lite kvalitetstid med Linn medan hon jobbade, att inte den tjejen börjar bli less på mina ständiga besök är chockerande!
Fast då jag tänker på det, en tjej som spottar på sig själv och hittar skavande saker i naveln (typ en fjäder?!), kan man omöjligt påverka till det värre? Men en sak är säker, man har alltid kul med den bruden! Jag fick tillochmed  äran att slava en stund genom att rengöra en rackarns sop!

Livin' in the future.

Då var man en mobil rikare. (Eller fattigare, hur man väljer att se på saken.) Dock har jag svårt att lära om mig, fastän det tillochmed är samma märke. Jag kanske borde ha nöjt mig med en Doro?

Passover.

Ett plättkalas hos mina två pruttar Lovisa och Jens kan resultera i att min blodsockermätare piper HI då jag kommer hem. Det där med hallonsylt är djävulens (djävulskt goda) påhitt! Men rackarns så mumsigt det var. Sällskapet gjorde inte saken sämre, sådetså!

"As long as you love me" VS "The Unforgiven".

Att hälsa på mina flickor på Frasses (a.k.a. Stor-fline) är en av mina bästa aktiviteter numera. Att packa upp leksaker med Linn och Linnéa kan vara sjukt roande. Speciellt då man får klämma på slajm-spindlar! Ni flickor är ju bara bäst, ni får en deprimerad gammal kossa att tjuta av glädje! Om man bortser vilken musik de väljer att spela.

A small victory.

Jag rekomenderar inte att få total panik då jag provat att låsa upp dörren utan framgång och att sedan försöka slita upp dörren med kraft fastän den var låst. Fem minuter efter mitt första försök, med att vrida om nyckeln, tittar jag ner och där står det Erik. Och då får jag en snilleblixt; jag heter inte Erik! Överlycklig inser jag att jag våldfört mig på helt fel dörr...på fel våning. MEN, jag var i rätt trappuppgång! Sofi-Demens: 1-0!

Made your heart tingle.

Det är otroligt roligt och uppskattat att komma hem en kväll och det hänger en överraskning på mitt dörrhandag. Men jag tror att jag måste prata allvar med min kära fuskmoster, nu ligger jag riktigt mycket back på present-kontot, då det gäller henne och min man Janne. (Smyg-rim!) But who doesn't like surprises?

We put three sugars in our tea, sit to watch too much day time TV and laugh at mums who don't know who the father is. And all our girlfriends are long gone, we watch too much internet porn. Who needs love when you've got silicone and strap-ons.

Grattis på födelsedagen världens underbaraste Lovisa!

Barnatro.

Inplanerad skidweekend i Kvarnfors resulterar i snö-oväder med soffmys och snöiga promenader. En underbar helg helt enkelt. (Magen blev inte heller mindre, tack vare gourmetmaten!)

RSS 2.0