I see you're true colours shining through.


Och åter till en annan ask, den är min...bara min!


Ask.

Den gångna helgen spenderades i Holmträsk. Och jag har fortfarande träningsvärk från att jag krampaktigt hållit mig fast kring Hanna medan hon tryckte in gasen på skotern. Det var en nära döden upplevelse. Dock att åka bakom Jocke, då vi sladdade skidspåret, var mer behagligt fastän jag agerade slav som skulle fylla igen alla små hål. Jag har också lite träningsvärk i magen, men det tror jag är efter alla skratt-anfall då vi spelade sällskapsspelet "Med andra ord". Därav rubriken, och ja, den är riktad direkt mot dig Marita.
Tack för en helg som jag förhoppningsvis sent ska glömma!


Det ena leder till det andra.

Jag har fortfarande ont i mina skrattmuskler sen i måndags. Och jag har nog lite träningsvärk sen jag försökte klämma mig in i en leksaksbil som sitter fast på en kundvagn på Ica Maxi. Det misstaget ska jag förmodligen inte göra om, speciellt inte om en vakt står tre meter framför.
Jaja, vi hade iallafall väldigt trevligt. Jag, Marita, Hanna och Jocke. Och som grädden på moset var vi och slängde massa grejer på återvinningsstation. Äntligen blev det av och allt spårade loss totalt, som det alltid brukar göra då vi fyra är i farten.

Tack för en alldeles för rolig kväll!

Paradise city.

Förra helgen fick jag och mamma äran att besöka Kvarnfors City. Mamma och moster körde en skidweekend medan jag och Mats var klokare och körde skoter. Eller Mats körde och jag åkte.
Vi fick även ett angenämt besök av Jan-banan, Annette och Peter. Helmysigt!

Mats tyckte att detta var en passande vas till tulpanerna mamma kom med.

Sommarsnö.

Idag har jag fått mysa med bästis på Lilla Marie. Och vi har haft lika kul som vi alltid har då vi ses. Och Anna, om du läser detta, sluta peta på din egna näs-rumpa!

You don't have to worry if you're alone tonight.

Idag är det tydligen alla hjärtans dag. Och här sitter jag själv ihopkrupen i soffan och stickar sockar. Kan detta vara ett ålderstecken?
Anyways, jag hoppas verkligen Korvis får fylla sin vas som hon skulle ta med sig på jobbet ikväll. Den lär vara fullsmockad med rosor från diverse friare. Eller så inte.

Titanium.

Under helgen har jag, mamma och Jan våldgästat Björn i Malå. Det har varit supermysigt, jag älskar då hela famijen är samlad.
Dock tyckte vi att Björn skulle byta ut sin kökslampa.

Så från att ha ett par mysbyxor hängandes över bordet till att ha denna:

Ett stort framsteg tyckte vi eftersom han fick lampan i födelsedagspresent. Jag måste dock ursäka kvalitén på bilderna. Den suger.


En motorväg skär genom centrum över torgen och betongen i en plötslig hagelstorm.


Vi spinner vidare på istapparna. Avföring och urin ihopmixat. Kanske ett vinnande koncept?

Glasäpplen.

Urin-istappar, en ny affärsidé?

Set fire to the rain.

Denna kväll är min lycko-kväll! Inte ett, utan TVÅ avsnitt av Projekt Runway. Jag sitter som klistrad framför dumburken! Jippi!


Blood brothers.

Jag saknar mina bröder!

But you better hold on.


Och med detta vill jag bara göra Hanna mer sugen på mammas hemmagjorda pizza.

Mustasch.

Typ coolt och i mina ägor.

It's complicated.

Jag och mamma sitter framför fredagsfilmen och diskuterar fisar. Speciellt tjutisar.

Glory days.

Ett samtal med min bästaste gjorde inte denna dag sämre!

Du är fin!

För en lång lång tid.

Efter ett snabbt besök på Medlefors for jag hem för att göra mig ännu mer attraktiv än vad jag redan var för att möta upp Lisse då hon slutade att knega. Vi parkerade våra vackra stjärtar på Lilla Marie och hets-tryckte lunch...och en liten kaka. Det var roligt att få tjattra med min Lisse igen, det var alldeles för länge sen sist!

Jag tycker om min vän.

Harry.

Igår fick jag äran att mysa med denna pingla:

Det var mysigt.

RSS 2.0