Med tallbarrsdoft i bilen är man riktigt säker, du kan släppa av en fjärt som inte någon märker.

Grattis (igen) till körkortet söt-fisen min! Jag är så glad för din skull! Men jag är ännu gladare för me-myself-and-I, just för att du vill vara min vän.

Show you all the things that this life has in store for you.

Jag vill vara Zoe Jane.

Twenty years it's breaking you down, now that you understand there's no one around. Take a breath, just take a seat, you're falling apart and tearing at the seams. Heaven forbid you end up alone, you don't know why.

Holmträsk är min fristad, där finns inget ont så långt ögat kan nå. Tryggt, vackert och fyllt av värme. Nästa sommar får ingen, från mitt tidigare liv, luras dit av någon utomstående människa med sådana "hemska" ryggproblem. Mina käkar pulserar av ilska då jag tänker den tanken. Så tack denna officiella bikt, nu när det är nerklottrat känns hjärtat lättare. Win!

To put a smile back on your face.

Och sån tur jag hade idag då som fick hålla handen med bruden med stort B! Och ännu bättre blir det då man får sådana kärleksbrev från samma kvinna.
"Jag skulle inte klara mig en sekund utan dig, du får mig så överlycklig och du sprider massa glädje omkring dig, I love u ! <3"
Snacka om friendship!

How to save a life.

Den där Lovisa, hon kan få en deprimerad åsna överlycklig. Ett kvällssamtal med henne kan inte vara annat än en succé. Love you hun!

High.

Helgen har passerat i rask takt, men oj så mysigt jag och min moder har haft. Trots diverse störningsmoment.
Det har varit så pass mysigt att jag tillochmed klarade av Mats sällskap hela lördagskvällen. Resturang Strandgatan levererar som alltid! Snacka om att jag töjt ut min magsäck!
Och imorgon går jag i vanlig ordning till praktiken hos Nina. Se upp symaskin, för imorgon klockan tolv, då kommer jag!

It's so empty living behind these castle walls.

Ännu en vecka har gått alldeles för snabbt förbi. Men jag har iallafullafall hunnit med en liten handfull med grejer. Mest underhållande möten, men ändå. Det tråkigaste är dock att jag har gjort vinter på min balkong, snacka om deprimerande! Hösten och vintern är pruttiga. Punkt slut.

So far away.


Normal people worry me.

Imorgon ska jag på praktiken igen och sy av bara klådan! Ett dragkedsbyte, på en jacka, ligger och väntar på mig så fint nere hos Nina.
Och idag har jag fått äran att umgås med Anna-Panna. Vi bestämde oss för en pysseldag nästa vecka, det ser jag framemot!

Backstreets.

Då är man ny-tankad med syskonbråk för en vecka framöver. Jan-banan kan vara jädra jobbig ibland! Eller kan det vara så att vi båda är jobbiga med varandra? Nää.

Dansvänligt.

Janne har lovat mig att han ska skaka rumpa till den största disco-musiken som finns i dagens samhälle; Claes Lövgrens. Kan inte tänka mig annat än att det kommer att gå hett till.

Så mycket bättre när vi är tillsammans.

Minnet är kaputt än en gång. Men två saker är säkra; Lovisa är the shit på att ratta i en bil (och inte på hennes egna rattar, utan på själva bilens) och den andra saken är att Anna är världens bästaste vän. Love you guys!

He knew that it would probably cost him his life, but he had always dreamt about smacking a panther with a sausage.

Gårdagen spenderades med Skellefteås sötaste invånare, Lovisa. Vi skulle bara träffas för att sluka lite sushi till lunch, men vårt umgänge blev desto längre. Det slutade med våfflor till middag, och hennes skjuts körde hem henne kring tio-tiden på kvällen. Det kan man kalla en heldag och det har resulterat i ett väldigt glatt humör idag. Jag vet inte hur hon bär sig åt den där damen! Och imorgon kommer jag hålla alla tummar och tår! Sådetså.

Partydonkey.

Gårkvällen var fantastiskt kul. Men som vanligt var det trevligast på förfesten, kanske beror det på att det bara var jag, Anna och en liten liten snutt av Nicke.
Party är nog inte riktigt min grej längre, eller iallafall inte än. Men i vimlet fick man krama om massa godingar, och mindre godingar. Och den första jag fick syn på, då vi kommit oss in på Verandan, var Lovisa. Av henne fick jag ofrivillig karuselltur med inslag av hjärtliga kramar. Utekvällen började alltså med åksjuka. Spanks babes!

Lovestoned.

En ouppskattad och oplanerad sovmorgon kan verkligen ställa till det. Istället för att gå till praktiken klockan tio sprang jag dit i all hast klockan halv ett... Jag har alltså varit bakis hela dagen lång.
Men ack så mycket bättre den blev då jag fick krama om mitt egna lilla charmtroll Lovisa. Äntligen är hon hemma i stan igen, oj vad jag ska utnyttja detta framöver!
 
Och imorgonkväll, med ett vinglas i handen, ska jag se hur krog-livet ser ut här i stan efter ett uppehåll på två år! Hoppas det har lugnat ner sig. Med tanke på att jag ska dra mig ut redan klockan nio på Verandan för att se hur AnnaPanna ser ut efter hon har varit hårmodell så kanske det bli en aningens lungt, precis i min smak. Önska mig lycka till!

You've got a heart as loud as lions.

En lunchdate med finaste AnnaPanna kan resultera i bortskrattat smink och sen därefter två tröjor rikare. Det var rent utav en lysande dag, speciellt då jag fick springa ikapp Kjell på CK. Den där farbrorn kan man inte annat än tycka om.

Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.

Jag gick från mammas jobb, med ett impuls-lagat hål i min tand, till min spira-mamma Eva. Där satt vi och hade det mysigt tillsammans och tiden gick som vanligt alldeles för fort. Det var sjukligt kul att träffas igen, men nu börjar jag ju sakna henne ännu mer. Ond kvinna den där Eva.
Och just nu försöker jag vara en hjälpande hand och dejtexpert...jag som typ aldrig har varit på en riktig dejt? Jag hoppas kvinnan har överseende. Lycka till i helgen!

You are literally too stupid to insult.

Mina bröder är bäst! Jag har nämligen nyss fått min födelsedagspresent; musik. Äntligen kan jag lyssna hur mycket jag vill på mina godbitar!

Does he ever think about me?


Dont look back and grieve over the past, for it is gone. And do not trouble over the future for it is yet to come. Live in the present and make it so beautiful, that it will be worth remebering.

Måndagar och tisdagar är de bästa dagarna på hela veckan! För då, klockan tolv, får jag äntligen dra igång symaskinen på praktiken!
Dagen har fyllts med två byx-kortningar, två klänningskortningar och även lill-Ebbas klänning som hon har lekt sönder, har jag förbarmat mig över.
Imorgon får jag fara och mysa hos Nina igen! Vinst!

You showed me you don't really care and you never loved me. It's so amazing how you have so many faces, and you are not that person I thought that I had fell so deep in love with. You changed up your make-up, your DNA. I can't recognise your a stranger to me.

Tur att man har en Anna! Sushi-middag och soffmys kan göra skallen lättare. Helt underbar vän!

Tryggare kan ingen vara.

Spenderat en del av dagen i kyrkan, hör och häpna! Jag får faktiskt vistas i kyrkan, dock med förbunden mun. Jag har en tendens att svära vid högst olämpliga tillfällen. Och vi sjöng så fruktansvärt vackert, tur jag satt bredvid min moder, då kan man inte utskilja vem av oss som sjunger mer falskt än den andre.
Rasmus var den sötaste på stället, vilket han kommer att vara de närmsta åren har jag en känsla av. Peter ocg Annette kommer bli helt suveräna föräldrar!

Coffee and cigarettes.

Ikväll har jag fått äran att hänga med Saris. Jag tvingade ut henne i detta oväder bara för att jag skulle få tjattra en stund. Jag måste övertala henne att flytta till Läkarvägen, sådetså.
 

Gravitation.

Jan har som sagt skaffat sig ett litet projekt. Trots att det är långt ifrån klart, eller ja inte ens påbörjat, kändes det som att komma hem vid första besöket. Holmträsk, vårt fina Holmträsk!
Och till sist visas vad som kommer att bli mitt egna lilla hus. Gamla skithusé! Win!

You could go the distance. You could run the mile. You could walk straight through hell with a smile. You could be the hero. You could get the gold, breaking all the records that thought never could be broke.

Och jag som hade tänkt ägna hela kvällen åt att vara sur i min soffa, men tji fick jag. Det blev istället en akut-utryckning till Wayne's efter ett lockande samtal från Camilla. Jag har skrattat...tills jag grät. Oj så kul och mysigt vi har haft det. Vi har hunnit med snack om "livets svåra gåtor", höstjackor och det viktigaste; snopphamburgare.
Med det sagt förstår jag inte riktigt hur du, Camilla, kan relatera detta till mig?:

RSS 2.0