All right, I write erotic novels...for children. They're wildly unpopular.

Ja, dessa fina vänner. Erika överraskade mig med en liten present, igen! Denna gång var det också någonting som kom från min förra praktik och som inte fick säljas under deras namn. Med andra ord, perfekt i min smak!

Remember, what happens in Vegas stays in Vegas. Except for herpes. That shit will come back with you.

Nu får ni ta och hålla tummarna för att de hittar mer än bara moln inne i hjärnan på mig! Umeå here we come!

Pictures are better than words because some words are big and hard to understand.

Det händer som vanligt inte mycket i Sofis lilla liv. Förutom att ha provat sova hemma och att ha haft en pysselkväll med Snygg-Snoris (fast det blev mest bara tjatter) så har jag provat åka en bil som påminde litegrann om en rymdfärja. Den pratade med en, filmade in miljön runt omkring, bilen kunde följa efter en annan bil av sig själv, massage i ryggstödet och att den stänger och nästan öppnarframdörrarna av sig själv. Det är några av de få saker som ansågs vara "finesser" med den där rymdfärjan. En högst obehaglig upplevelse skulle jag hellre kalla det. Tur att sällskapet var betydligt bättre nä bilen.

Breaking news.

Klockan 06:46 en torsdagsmorgon.
Min mamma ska just säga hejdå till mig, innan hon cyklar till hennes arbete och väcker mig då på detta sätt;
 
Mamma: Jag har hört en hemsk nyhet på radion...
Jag (fortfarande i sömn): Nej men vad har då hänt?
Mamma: Tydligen så kommer chokladen att försvinna om cirka sex år!!
Jag (helt yrvaken): Va? Vad pratar du om?!
Mamma: JA! Men chokladen kommer att försvinna kring år 2020!
Jag: Men jaha? Det var ju...tråkigt.
Mamma: Ja, då har man ju ingenting att leva för längre!
Jag: Tack mamma. Verkligen, TACK! Hejdå pucko!

Om jag har 10 iskuber och du har 11 äpplen. Hur många pannkakor får plats på taket?

Jag var inte helt tom i bollen sa de som iakttog min hjärna medan jag låg i en liten trumma. Snart kanske jag tillochmed får det svart på vitt. Ha-Ha, känn på den ni, mina bröder!

Slow life.

Idag tog jag mig en cykeltur till min förra praktikplats och hälsade på de få som var där och jobbade. Men största anledningen att fara dit var för att få tjattra med Erika en stund. Och dessutom att visa upp att jag fortfarande lever, med tanke på förra gången de såg mig då jag sprattlade så vackert på golvet.
Alltid är det lika kul att hinna retas med lilla Erika, för att inte snacka om penisgubben som fortfarande ligger bakom kulisserna eftersom den inte får säljas vidare under Pingstkyrkans namn.

Långa nätter.

Nu när man verkligen har övermycket tid att fördriva så tar man en del promenader. Och en dag gick jag förbi en förskola där de nog hade firat några av barnen, att de hade slutat använda napp.

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut. Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring. Det fanns en kärlek men den har brunnit ut. Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut. Du säger att du minns och att det känns som igår, men det var för länge sen för att ens komma ihåg. Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt. Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen. Jag gav upp för länge sen.

Melissa Horn är ju bara för underbar!
 
 

RSS 2.0