41 shots.

Idag har jag fått gå på en liten stadsrunda med min ena storebror. På drygt tio minuter hade han köpt två par skor. Det kan jag kalla snabb-shopping!

Och här är min stilige bror! Jag hade inget nyare kort så det fick bli ett från min rehab-helg i Burträsk. En helg som jag länge kommer att minnas. Hur underbart som helst, ett riktigt må-gott-ställe!


It makes me feel like I'm going crazy.

Nu har jag fått nog. På med hårdhandskarna. HANNA LINDSTRÖM, uppdatera din blogg för i helvete!
http://hannalinds.blogg.se
Tack och hej!

Ett tidsfördriv att dö för.

Denna dag har varit bland de bättre sen ett tag tillbaka. Varför? JO, för att jag har fått dricka alldeles för mycket kaffe med min finaste Snor-Anna. Och vi hade alldeles för mycket att prata om, med alldeles för lite tid. Så jag kommer att kräva en ny dejt...snarast! (Nu är du fast i Sofis nät lilla vän!)
Sedan fick Korv-Hanna, Polia och deras mormor/mamma Anny agera barnvakt åt mig ett litet tag. Vi gick på stan och hade väldigt kul, speciellt åt Annys otroligt härliga humör. Superfint!
Dock är jag lite sur på min korviga vän. Hon är så satans snygg att det är jobbigt att gå bredvid henne. Man ser ju ut som en jävla sopsäck i jämförelse. Speciellt i håret. (Ja jag är avundsjuk...)
Med det sätter jag punkt.

Med den vanligaste av planer och inget nytt att komma med. Och det fanns inget att egentligen fly från, bara inget mer att ge.

Jag har fått bakläxa av min vän Slidan. Hon tycker inte om att min bloggaktivitet ligger på noll. Men problemet är bara, jag har ju för fan ingenting att skriva om. "Hej! Idag har det snöat." -kan jag väl inte riktigt tycka är så väldans intressant.
Men på begäran: Slidan är den finaste just nu! Kan tolkas hur man vill. Nu däremot ska jag dricka kaffe tills jag storknar.

Indestructible.

Jag har, som ni kanske har märkt, tagit lite av en bloggpaus. Men nu börjar jag fungera som en vanlig människa igen, så om jag har ork kan jag faktiskt börja skriva ner några rader här igen. Om det är intressant eller ej får väl tiden utvisa. Jag har under dessa veckor sysselsatt mig med korsord, hälsat på min bror i Burträsk och trakasserat min moder. Jag har även fått mäta lite hjärna, vilket inte var till min fördel enligt min närmaste omgivning. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det?
Men jag har turen att ha världens bästa familj och världens finaste vänner som är ett enormt fint stöd och rycker ut mig på små äventyr. Vilket uppskattas otroligt mycket. Jag är glad att jag har er alla!

Youth knows no pain.

Hej min bortglömda vän!
Jag har inte skrivit här så mycket den senaste tiden har jag upptäckt, men till mitt försvar har jag haft annat i min lilla skalle. Ska kanske bli ändring på det? Vi får se.
Fotnot till Korvis: Vafan, uppdatera DIN blogg då för i helvete! Min uppdatering är pinsam, men din är ju obefintlig! Puss!


RSS 2.0