I have a phobia that someone's always there.

Dagens fundering: Tycker synd om min pyjamas-Hanna!
Dagens beroende: Fredagsmys hos mamman!


När jag gick på gymnasiet, och alltid åkte hem till Malå på helgerna, brukade jag och Jan sysselsätta oss med antingen lyssna på "Mammas nya kille" eller lyssna på musik i bilen. Och eftersom det var Jans bil jag åkte i var det Jans musik vi lyssnade på. Så jag blev som Jans lilla följeslagare i musik-spåret, han tipsade mig om musik som jag sen tyckte var riktigt bra. (Även han som knuffade in mig på Bruce-spåret och flammade upp mitt musikintresse.) Dock uppskattade jag inte då denna lilla slagdänga drämde genom högtalarna. Jag blev då omänskligt mörkrädd. Fortfarande sitter mörkrädslan i medan jag lyssnar genom den, trots det älskar jag den, en sjukt bra låt som verkligen speglar känslan då man sitter där i mörket och är skräckslagen över att tända lampan och se efter vad det var som lät en halvtimme tidigare(har förövrigt aldrig hänt mig...ehm typ). Då var det bevisat, hat och kärlek sitter väldigt nära varandra, svårt att skilja på ibland.

But I finally know what to do. I must quit, I must quit, you.

Dagens fundering: Om någon såg oss nu, vad skulle de tro vad det är för fel på oss?
Dagens beroende: Annas uppmuntrande.


Michelle Featherstone - Coffee And Cigarettes.

Idag har jag fått en ursäkt, den satt fint i bakhuvet kan jag säga er! Och på toppen av det har jag fått träffa min broder Björn ikväll. Han va åt Fjollträsk fram å åter idá! Han tittade förbi hos mamma på hemvägen, det var kul! Dock fick jag en liten längtan efter en Malå-visit. Oväntat minst sagt! Tror inte att jag längtat till Malå sen ett halvår tillbaka, kanske tillochmed närmare året. Så en Malå-resa måste styras snart. Men före det måste Holmträskvistelse styras. Som jag längtar efter min Polia!




Detta tyckte vi förövrigt var jättekul, jag tror vi var lite trötta?


Now that we're here its so far away.

Dagens fundering: Jahapps, kul att måsta vara nervös till på torsdag? Nej inte mycket.
Dagens beroende: Täcket i soffan.

Jag har sån tur. Jag har den bästa släkten en människa någonsin kan få. Det har jag tänkt på idag. Men varför har jag den bästa släkten? Ja det kanske kan bero på detta:
- Mörkerkurra är en lek som vi barn(=personer mellan 19-50 års ålder) vill leka tillsammans.
- Diskussionerna. Kan handla om Mats och mosters nya toalett till sugan. Ni förstår kill-folket vill inte sitta ned och göra nummer ett, men det måste de göra med den nya toan, helvetet bryter ut. Kan handla om tandvårdsförsäkring. Hanna är nämligen väldigt sur över att allt "det bra" börjar vid tjugo-års ålder, där tandvårdsförsäkringen är inräknad. Kan handla om Mats psykiska tillstånd. Han är nämligen inte normal, fast på ett mycket bra sätt. Kan handla om dukar. Jag säger bara det...dukar. Kan även handla om korv. Vilka olika korvsorter det finns, dock hittar vi alltid vår favorit, och det är ju ändå Falu! And the list goes on and on.
- Vi leker lekar. Lekar som innefattar kolasnören, eftersom Mats fullkommligt älskar kolasnören och ska därför vinna den leken, vilket han inte brukar göra. Lekar som innefattar geléråttor, de som spottar dem längst vinner, dock fuskar vissa personer (Peter) genom att bita av svansen. Och självfallet lekar som innefattar tampong och en flaskhals. 
- Tipsrundan. Ja, min och Hannas årliga tipsrunda på midsommarafton. Den brukar bli uppskattad. Fråga ett: Vem spydde i hallen? Fråga två: Vem spydde i köksvasken? Fråga tre: Vem spydde vid stugknuten?
- De olika slags personerna i vår saliga blanding. Från rackarungar till lugnet själv.
- Vårat vackra sätt att hälsa varandra välkomna till våra hem. "Hej horunge! Vad roligt att du, slyna, kommer och hälsar på!" Ungefär någonting liknande.  Jag känner kärleken. (Känn dig utpekad Polia)
- Påhitten. Vi brukar vara lite impulsiva. En dag sitter vi i bilden påväg till Lyksele djurpark som vi kommit på femton minuter tidigare. Andra dagen ligger vi och badar i åvarnavattne i ett tappert försök att hålla oss kvar på boben.
- Grillpartajjen. Varma sommarnätter i mammas förtält med hela släkten. Helt underbart och kvällen fylld med otroligt mycket skratt.
- Sedan har vi "nykomlingarna". Jimmy Bäbis Lundström och Annette Awesome Lindgren. Dessa två livar upp stämmningen rejält de med. Jimmy kommer på allt jävelskap och bus. Annette håller kanske lite koll på grabbarna då Jimmy fått med sig ett gäng på sina idéer, och tur är nog det.


Och slutsatsen är denna: Jag älskar min underbara släkt över allt annat. Tillsammans har vi alltid superkul!
Nu fick jag dock en enorm längtan efter ett släktmöte, vill någon vara med att busa?

With broken wings we're falling faster as we go.

Dagens fundering: Ska Halloween bli lugnet själv för Soffe? Yes I think soo!
Dagens beroende: Promenad.


Detta är min och Hannas nyfunna vän. Eftersom vi inte fått veta något kön så kan vi enkelt och bra kalla vår vän för: Den. Vi kontaktar Den då jag och Hanna ska gå ut och gå, precis då vi går förbi ankdammen på Nordanå. (Typ rimmar förövrigt.) Den är trevlig och snäll. Dock är Hanna rädd för Den, just för att hon tydligen har utvecklat en rädsla för fåglar. När hände detta? Vi går tillbaka i tiden till en dag då jag och Hanna skulle njuta av en kopp kaffe i solen. Vi satte oss ned vid torget och där flyger måsar förbi. En mås i "flocken" blir helt hysterisk, bokstavligen reser ragg, och Hanna tror då att den ska attackera oss när som helst. Vilket den såklart inte gör. Men Hanna får sin vilja igenom och vi går därifrån. Hanna snarare kutar i panik istället för att gå som en lugn, NORMAL, sansad människa.
Detta ville jag dela med mig av idag, bara för att sysselsätta mig en liten stund. Done and done. Jag är officiellt sysselsatt.

I know I misbehaved.

Dagens fundering: -
Dagens beroende: -

Jag vill tillbaka till sängen men istället ska jag sko på mig och börja gå mot arbetet. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Sofi, tre år.

Say you'll haunt me.

Dagens fundering: Bättre natt?
Dagens beroende: Kaffe, Anna och godis.

Fredagsnatten var ingenting att hurra över. Kräks i handfatet satte standarden på kvällen först och främst. Senare kom hockeybög efter hockeybög, den andra var mer elak än den första. Jag och Anna tappade alltså vårt humör rätt tidigt och det blev inte bättre ju längre tiden gick. Men inatt ska bli en bättre natt. Det har jag bestämt!

Guitar gangsters & Cadillac blood.

Dagens fundering: Täcket i soffan, det måste vara typ det mysigaste någonsin?
Dagens beroende: En och en halvtimmes promenad ute i solen. Med korv.

(Bilder från google)






Världens snyggaste karl i världens kanske bästa band. Ge mig nu.

Brush it off.

Dagens fundering: Eftersom jag ska försöka vända på dygnet lite sysselsätter jag mig med att göra blogginlägg i massor. Hoppas ni ursäktar.
Dagens beroende: -

Musik är som bäst då det passar in på en liten del av livssituationen.

"You make them wild now, you make them lost now, you're in the zone
You make them want you. Oh, how I want you, not to go
But everything comes falling down,
A sillhouette, a smile or frown
And anytime, all we do is wrong
And I need you, But then what?
And I leave you, But then what?
Once again I stay here corrected
Thinking it's too soon, To have it all
Hard enough to know, What I really want
I start changing with everything around me
I brush it off.

I'm walking wires over a train crash, I'm holding on
And you, you make me useless, you left me senseless, you lead me on
But please go on, it feels so good
I need this pain, it's understood
That everytime, all we do is wrong
And I need you, then what?
And I leave you, then what?
Everytime I stand here corrected
Thinking it's too soon, To have it all
Hard enough to know, What I really want
I start changing with everything around me

I was here, still more than once, it's carved into my mind
I was here, you were out of reach. Still, somehow scars my memory
Though I'm still here, though I'm always behind I need to know
Will I do right this time?
Not anyone, seeks a lie.
I brush it of, but then what?
Everytime I stand here corrected
Hope it hits you hard, if it hits at all so you finally know, what you really want
Maybe then, I'll be gone forever."

And I leave you, but then what?

Dagens fundering: Jaha, jag trodde att det var rinn-snor och inte en hel kuse?
Dagens beroende: Mitt smygluktande på husmans. Ja jag blev tappad som barn.

Eftersom jag tar mina små fina kommentarer på fullaste allvar har jag nu försökt ta ett litet kort så ni kan se min nya frilla. Det blev dock ett rätt misslyckat kort, but I don't give a rats ass.


Annars då? Ja, i mitt liv händer det inte mycket. Den största händelsen ikväll var att jag skar sönder mitt finger då jag skulle hacka lök, på den delen av kniven som inte ens är vass. Hur jag lyckas? Ingen jävla aning. Så nu sitter jag här, med ett jätteplåster på mitt stackars pekfinger, och försöker träffa tangenterna. Det är lättare sagt än gjort då jag har lindat ett så fruktansvärt tjockt lager med plåster att fingret är för brett för att bara träffa EN tangent. But what the hell. Här ska vi inte klaga. Jag är dock bara orolig över min upptäckt, jag har slut plåster...
Detta otroligt informationsgivande inlägg avslutar jag med: Elin. (Ja detta var direkt riktat till Hannas Olle.) Det satte standarden för min humor ikväll.

Pleasure and pain will walk hand in hand. No place to run take it all day by day.

Dagens fundering: Blev färgningen snygg?
Dagens beroende: KORV!

Korven har färgat håret på mig idag, hon blev inte så glad då hon fick veta att hon skulle få en liten utmaning, men hon klarade av det galant. Dock vet jag inte riktigt vad jag ka tycka om färgvalet, men det är bara avvakta och se vad jag börjar tycka. Nu snart ska jag dra mig mot arbetet. Känns faktiskt kul, första gången nu på typ mer än en månad. Och det är förmodligen AnnaP som gör det, här är det inga sura miner, bara skratt! Det behöver Sofi!

Volbeat - Magic Zone.
"I've been down, but I'm back in a magic zone."

Hey flathead don't you get mean, she's the second best killer that I have ever seen.

Dagens fundering: Orka göra någonting av dagen? Nja.
Dagens beroende: Klippning.

Mitt ack så vackra hårsvall har blivit förminskat under dagen. Och jag tror att jag blev nöjd? Lite att vänja sig vid, men det är dock bara bra. Fast jag gillar inte mitt beslut angående att jag ska spara ut håret. Det kommer jag aldrig orka med, men varför inte försöka? Omväxling förnöjer.
Nu blev jag visst trött, hoppsan! Så jag ska lägga mig i min sköna säng och dra några kusar. För imorgon står hårfärgning på schemat, med min Korv! Yippie!

The needles' breaking your skin.

Dagens fundering: Varför fortfarande bakis?
Dagens beroende: Elin! Hon är ett lyckopiller i en människas kropp.


Jag vet inte vad jag tycker, jag vet inte vad jag känner. Jag känner mig helt vilsen. Helt ensam bland planeterna och stjärnorna i rymden. Flyger omkring där tyngdlöst, vilket kanske låter fint och härligt, men jag vill ha fotfäste. Jag vill veta vad som kommer ske, jag vill ha facit i hand.
Jag sitter med en gröttallrik på bordet och allt jag vill är att jag, just jag, ska få mandeln. Men där sitter jag med sista skeden i munnen och inser att mandeln har gått till någon annan. Det är inte min tur.
Nu känns det verkligen som jag behöver en trygg och säker plats. En plats där jag får skratta och ha roligt. Glömma alla bekymmer runt omkring. Nu måste Holmträskvistelse styras för jag saknar min Polia-familj!

When you're behind the wheel, full steam space machine!

Dagens fundering: Klädval inför morgondagen? Min garderob känns typ tom fastän den är full.
Dagens beroende: O-halkiga skor.

Fredagkväll. Den har spenderats med min moder. Hon har bjudit mig på hemlagad pizza, kaffe och glass. Och efter att vi sänkt all mat och alla godsaker (även idisslat för min del) satte vi oss ner i mammas osköna soffa och tittade på Idol. Vi har även hunnit prata om allt mellan himmel och jord. Det är tur att jag har min mamma, hon är den bästa någonsin! Vad hade jag gjort utan henne?


Nu sitter jag däremot själv i min soffa och funderar starkt på att krypa ner under täcket. Jag har även upptäckt att jag har ont i mitt ena ögonbryn? Det har aldrig hänt mig förut. Minst sagt en underlig känsla. Jag kan tänka mig att det är otroligt intressant för er att läsa, men jag har inget vettigare att skriva. Jo just det, nu ska jag skryta lite. För er som vet hur jag är angående bilkörning: Jag har klarat ett halvt Mount Everest. Jag körde bil hem hit, från mamma, på den första isen...på sommardäck. Nu tänker ni att jag är världens största mes, vilket jag är inom detta område. But I made it, utan större missöden! Sofi rockar! Peace out.

I can see through you, see your true colors. 'Cause inside you're ugly, you're ugly like me. I can see through you, see to the real you.

Dagens fundering: Kan jag och AnnaP bara sluta fnittra?
Dagens beroende: Bandit!


Staind - Outside.

Idag har varit en sån här bra dag. Jag vaknade och tittade ut genom fönstret och det tok-snöar. Det ser så fint och mjukt ut då första snön kommit, trots att jag är medveten om att det kommer bli slaskigt och jävligt, but still!  Jag hade även bil imorse, så jag fick köra till jobbet (dock förbiser vi incidenten då jag skulle ut ur en korsning, där jag kör fast tre gånger...TRE gånger). Väl på jobbet har jag haft det riktigt kul (om vi även där förbiser alla grejer jag tappat, allt jag geggat ner mig i och även det faktum att min kära neighbour kom in och mobbades över att han ska iväg och se Volbeat på lördag, den saten). Jag och AnnaP har även haft stora missar i vår kommunication, men sedan fnissat som två små flickor åt våra misstag. Anna utsåg även min themesong, någonting om I'm going to fuck you, eller någonting liknande. Och väl hemma har jag bara suttit och haft det bra (om jag bortser från städningen). Så all in all har det varit en mycket bra dag. Jag tror snön gjorde det mesta, resten var bara en bonus. Livet leker helt enkelt (trots min bitande hunger i lill-magan). Livskvalitén höjs även ett snäpp då jag ska få umgås lite med systrarna Pettersson en stund till helgen. Nu får vi bara hoppas på en lika bra morgondag! Och med det sagt går jag och lägger mig.

Well, I am crazy, but I am sane. I am guilty, but not to blame.

Dagens fundering: Varför har inte Bandit Rock någon låtlista på deras hemsida? Va? Va? Va?
Dagens beroende: Bio!

Idag har jag fått lyssna på Bandit Rock på jobbet, nästan hela dagen! Oj vad glad jag blev då. Så hela dagen har jag gått runt och visslat, sjungit och varit på allmänt bra humör. Att musik ska ha så stor inverkan på måendet och humöret? Helt underbart har det varit iallafall!
Och under kvällen har jag och Korven varit och kikat på bio. I Rymden Finns Inga Känslor blev det. Helt underbar film! Jag vill ha en vän som Simon...ibland. "Jag tycker inte om då människor rör vid mig!"
Sen har jag fått en hel massa bilder från förra fredagen av Lisse. Så här nedan kommer en liten bildbomb. Enjoy.











En kväll jag gärna gör om!

Maybe the angels of tomorrow will let me go.

Dagens fundering: Varför sitter jag och tittar på inredningssidor? Jag blir alldeles för sugen att göra om!
Dagens beroende: Promenaderna.

Två lång-promenader, höststädning av balkongen, betat av diskberget och bakat en limpa. Så har min dag sett ut. Aktivt för att vara latmasken Sofi! Snart börjar "Lite Sällskap" och då ska jag vara bänkad!

Slänger även in ett bildbevis på mina lyckade bullar! En stor händelse här på Läkarvägen 1A!

Bara mörkret hörs.

Dagens fundering: -
Dagens beroende: -

Ja det enda jag har att säga idag är väl: Life goes on.


Fotnot: Linnéa, jag lånar gärna någon bok av dig, jag har snart slut på mitt förråd! (Hoppas du hör paniken i textraden)

Lift and squat, gotta tear the ground

Dagens fundering: Läckage, nej inte urin, utan vanligt vatten.
Dagens beroende: Mats och Mosters överasknings-visit.

Idag går alla mina tankar till Jan-banan. Jag tycker synd om min bror, en vattenläcka under vardagsrumsgolvet (om jag minns det rätt) sen tidigare och idag kliver han in genom dörren och ser då att det regnar i vardagsrummet... Nu är jag är helt övertygad, en god gud finns inte, börjar mer fundera på denna djävul. Kanske det är honom man ska börja be till och bli en sådan där "satansdyrkare" eller vad det kallas? Men nja, ateist är nog det bästa alternativet just nu. Anyways så har jag kommit fram till detta: läckage är the worst ever. Hans hus, för er som inte vet, är typ det närmsta perfekta man kan komma. SÅ om jag ska bortse från att Moster och Mats hälsade på har detta varit en genomusel dag. Riktigt riktigt genomusel.

Härnäst kommer ett litet brev från mig.
Goddag kära flata!
Men vad tror du om mig egentligen? Klart jag har läst "Låt den rätte komma in"! DOH! Den var faktiskt himla bra. John Ajvide Lindqvist är en väldigt bra författare. Nästa bok att ta sig an blir förmodligen "Människohamn". Tror den också kan vara riktigt bra. Så om du vill vara så vänlig får du gärna kommentera här och skriva om den är värd att läsas, om du nu plöjt igenom den vill säga.
Med vänliga hälsningar
Sofi Mayer-Thomassen. (Du vet hon den där konstiga rödhåriga varelsen som bara dricker en och samma cider.)

Nu ska jag fika kvällsfika och kanske ta en och annan bulle. Sen så väntar sängen på mig, den ser fruktansvärt välkomnande ut. Hoppas bara att den inte bara vill luras in i fördärvet.

Det kommer bara leda till något ont.

Dagens fundering: How to bake buns?
Dagens beroende: Min moder!

Jag somnade klockan nollfem:trettio i morse. Jag kunde absolut inte sova. Anledningen till detta? Mörkräddhet. Min värsta fiende. Så nu sitter jag här, med ett O'boyglas i handen, och hoppas för allt i världen att jag kommer kunna sova inatt. För imorgon är det öppningspass på Frasses. Känns förjävligt, o-roligt, skittrist, ja ni fatta. Peppen har inte infunnit sig och kommer förmodligen aldrig mer infinna sig. Positiva klubben har tydligen årsmöte ikväll, och jag är ordförande!

Broken by heartache but driven by her sound.

Dagens fundering: Måste ta tag i min klipptid? Jag.Är.Långhårig.
Dagens beroende: V-V-V-Volbeat.


Sjukt bra! Sen är kanske sångaren inte allt för ful att titta på. Lite mums! Ignorera dock killen med uni-brow.

One word took the other and suddenly we're stronger than we ever could imagine.

Dagens fundering: Varför alltid dessa power-naps?
Dagens beroende: Deg.

Under dagen har jag hängt med min bästaste vän Korv-Hanna. Det är så mysigt att vara med henne trots att vi inte gör ett piss. Fast idag har vi gjort någonting nyttigt, vi har färgat Hannas hår. Jag tror aldrig jag har varit så nöjd över en färgning jag har gjort på henne någon gång. Riktigt lyckat.
Nu ikväll har jag varit och fikat på Wayne's med Emms. Vi har haft det himla trevligt. Försökt hinna catcha up lite förlorad tid och bara snackat en massa strunt. Jag skriver som Elin: "Mer sånt!"
Och nu sitter jag och väntar på att min deg ska jäsa färdigt. Ja jag bakar bröd klockan elva på kvällen, det är då jag är på G. Jag har redan bakat Scones och degen jag väntar på nu är Morotsbröd. Satan i gatan vilket kvällsfika jag kommer få!
Toppen på bak-berget ska jag bjuda mamma på fredagsfika imorgon under dagen. Och då ska jag även bjuda på nybakta bullar. Men ni behöver inte bli oroliga över mammas hälsa, jag bad henne ta med sig lite reserver eftersom jag varken kan baka eller laga mat, och just därför kan mitt fika bli rätt misslyckat. Men man lär sig aldrig om man inte försöker. Right? Och mamma som testkanin känns rätt säkert, henne kan man experimentera med.
Åter till baket!

I sold my soul way down in the dirt, but stole it back and forever in debt.

Dagens fundering: Är Anna en blatte medan hon står berdvid mig? Jag blå/vit. Hon...mörk.
Dagens beroende: Snor-Anna och Spott-Sofi.

På vår arbetsplats använder vi lappar för att kommunicera mellan varandra. Varför? Vi är omogna flickor som inte kan prata med varandra. Eller så har vi bara väldigt, väldigt dåligt minne och hinner inte prata med alla småtjejer hit och dit. Jag tror det är en blandning av de två skälen. Anyways. Ikväll FÖRE jag började jobbet rensade jag igenom våra arbetsbyxor, eftersom vissa lata och obrydda slampor inte kan hålla ordning? Tycker personligen att det inte är en så svår uppgift. Men tydligen så tycker femtio procent av arbetsplatsen det. Ja åter till dit jag ville komma. Då jag och AnnaP var på vårt fnittrigaste humör skrev jag en sån där lapp.

Visst känner ni skräcken kryper in under skinnet på er? Dock kan ni väl bortse från mina väldigt felaktiga meningsbyggnader. (Jag vet att du HannaP, ja just DU, kommer störa dig på denna lapp då meningarna är helt upfucked.) Men det får damerna leva med.
Vi har också funderat över vilken slags kundkrets vi skulle få om vi nu skulle gå i bara trosorna, utan byxor, feel the freedom around the ass-face, och-så-vidare. Jag smeker skägget och säger med mansröst: -Intressant, mycket intressant.
Där var tecknet på att jag skulle kvällsfika och sedan sova. Jag är alldeles för trött för att sitta vid en dator. Jag knappar data-full. Tre månaders fängelse och dagsböter på femtio spänn! Det är bara att tacka och ta emot.
Näfan! Godnatt!

It's seven in the morning and you lost all your money to a fat lady singing boogie woogie chili honey.

Dagens fundering: Varför är AnnaP så snabb, medan jag är världens långsammaste?
Dagens beroende: Läkerol.

Det har nu en tid tillbaka hängt en lapp på anslagstavlan på jobbet. En speciell lapp, en lapp som till en början var skriven av mig, en lapp med ett tydligt budskap. Nu har den lappen besudlats.

Jag vet dessutom vem förövaren är. ElinP! Jag ska se till att hon, den lilla rackaren, blir otroligt uppvaktad av zigenaren som fått upp ögonen för henne. Hon ska få den där pinsamma stunden. Den där stunden då man bara vill sjunka genom jorden. Och där ska jag stå, alldeles bredvid, peka finger och skratta. Å ljuva ögonblick! Som jag ska njuta.
Förövrigt hade zigenaren, på fyrtiofem plus, även en färgtelevision! Och hans ideala dejt är blommor och bio. Någon som är intresserad? Han är iallafall fortfarande singel. Vill också tillägga att detta är ett kap...om man gillar tunnhårighet och överkammad frisyr, samt en mage inspirerad av Jultomten.
What a catch!
Skynda er flickor! Ställ er på kö!


Skin & Bones.

Dagens fundering: Borr? Ja tack.
Dagens beroende: Tid.

Jag vill, jag vill, jag vill!





Text på revbenen. Dödskalle i örat. Förstora vingar. Sleeves!
Om jag hade vågat bara göra en liten grej. Men troligtvis inte. Är rädd att kroppen blir överarbetat...eller nått?

Skammen var aldrig din.

Dagens fundering: Kan killen sluta vara idiotisk?
Dagens beroende: AnnaP's uppdateringar om hennes resa.

Nu har jag läst ut boken Jenny skriven av Jonas Gardell. Jag har gråtit. Jag har varit fängslad. Jag har velat kräkas. Bland den bästa boken någonsin. En fruktansvärd berättelse om en flickas uppväxt i en småstad i Sverige. En berättelse som förmodligen många upplevt på flera olika håll i detta avlånga land. En skrämmande tanke. Att det finns sådana människor som utsätter varandra för sådan psykiskt och fysisk tortyr. Helt jävla sinnessjukt. Dock är boken ett mästerverk.
Nu är planerna så att jag ska mysa framför programmet Lite sällskap. Jag har en känsla av att det programmet kan lyfta mitt humör till en lite mer positiv och lättsinnig nivå. Wunderbart.

Någon gång måste du bli själv.

Dagens fundering: Ta tag i disken? Nja.
Dagens beroende: Mamma och Jans sällskap. (Jag är förövrigt inte avundsjuk på Jans nya mobiltelefon.)

I lördags vidgades mina vyer.
Lisse och Frida visade mig denna låt, typ Logiskt fast utan Petter.
Full pott!

"Det här vet du inte om, men jag väntar på dig
Någon gång måste du bli själv, och jag väntar på dig
Jag bidar tiden och det kommer ta tid
Jag har inte sagt något än, men jag väntar, väntar
Du är inte så fin men det är nåt med dig
Som att komma hem första gången ja, du sa hej
Det är så logiskt alla fattar utom du
Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu

Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv

Hon har ett falskt leende, jag har sett det
Hur har du undgått det alla de här åren
Och jag har sett dina pupiller växer när du är med mig
Du vet inte om det än, men det kommer att bli du och jag
Tillslut

Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv" -
Säkert!

I don't need a parachute, baby, if I've got you. Baby, if I've got you, I don't need a parachute.

Dagens fundering: Vakna?
Dagens beroende: Familjemiddag (minus Björn).

I helgen har jag:
- "Firat" att Lisse kommer att flytta lång lång bort i landet Ingenstans. (Typ Norge)
- Äntligen passat in en fest då Elin kunnat komma to my place!
- Headbangat medan vi sjungit till Cocaine och fått pisksnärtar från Lisses hästsvans.
- Haft ont i nacken tack vare den förra punkten.
- Insett att jag förstör alla fina kort som tas.
- Pratat allvarliga samtal tjejer emellan.
- Skrattat tills tårarna forsat.
- En orm har bajsat på mig.
- Haft ett blodsocker som en berg-och-dalbana.
- Spillt ut drinkar och shots i massor.
- Dansat.
- Pratat homo-snack med taxichauffören. Han var tydligen väldigt road med tanke på vad vi fick betala.
- Skrikit till Malins ringsignal Parachute.
-
Slagit på en annan människas gips, vill också tilläga att jag hade tillåtelse.
- Har kastat nötter på sällskapet inne på krogen.
- Diskuterat kring fenomenet Idol.
- Ätit otroligt god mat hos mamman.
- Tagit ett msn-farväl av min vän på den förstnämnda punkten. I will miss her! And I will NOT cry!

Med andra ord en klart godkänd helg.
Tack alla inblandade!

Tjing!

RSS 2.0