You said it with a broken voice, softer than the stars.

Jag har hittat bröllopsklänningen jag ska ha på mitt och Jan-Eriks kommande bröllop.
Eftersom det börjar dra ihop sig snart (hoppas jag) så kanske jag måste ringa ett snabbt samtal till Austin Scarlett. han får buda den till mig för en femtiolapp. Helt rätt kurs.
Om vi säger hundra spänn jämt så får jag två klänningar, har även lovat Kjell ett bröllop alla de gånger vi träffats på Coop. Förlåt Janne, jag har syndat.

Kan vi inte vara nära bara en minut?


Här har jag längtat bort, här har jag känt mig fri. Här har jag blickat framåt men ofta tittat ner. Jag är nog inte det du drömmer om men jag är det du ser.

Har bosatt mig i Malå för några dagar framöver. Syskonkärleken växer sig stark, och med det menas att Björn måste låta sitt hår växa ut så jag har något att dra i då jag tycker att han är jobbig. Jan däremot har redan en kalufs, så det är förmodligen han som är öm i hårbotten.

I'm getting better now, but will I ever get well? -I asked the enemy who lives within. When war is ended can someone win?

Jag säger bara det: LEGENDARY!
 
Denna trästock levererade ännu mer än vad jag väntat mig. Kanske för att jag inte hade några förväntningar alls? Hur-som-haver var Deportees klockrena.
All kärlek till de som förbarmade över min festivaltörst och följde mig dit! Me love (and remember) long time.

Don't lose your sense, for it's not the end. It's just another phase your going through. So don't pass it on, if you know it's wrong.

Trästock. Ojojoj vad jag vill kunna orka gå! Helst hela tiden, alla dagar, varenda minut. Min sommarhöjdpunkt är nu här.
Accept the change, cause were all insane.

På låtsas.

Fördelen med att komma hem är att få sova i sin egna säng. Nackdelen är däremot att man har grannar märker jag nu... Speciellt grannar som har fest och har musiken på högsta volym och röker på balkongen så det luktar skit.

Falla fritt.

En och en halv vecka i Burträsk avklarad. Jag och mamma har slavat under en hemsk tyrann vid namn Jan-Banan.
Fast det var ju inte riktigt sant. Vi har ätit gott, sett bio och knaprat popcorn, fått vara ute i solen och på hans nya altan. Vi har haft livskvalité helt enkelt. Dock har vi jobbat hårt också, ibland. Målat och rensat ogräs närmare bestämt. Och medan man har arbetat visar man såklart stil utan dess like.
Ernst skulle falla handlöst.

And the night explodes in laughter.

I love to hate her.
En fin dag kan inte avslutas bättre än tre personers goda skratt framför tv:n. Jag själv skrattade så jag bokstavligen fick träningsvärk i magen dagen efter. Kan det kanske bero på en otränad mage? Nää!

Där jag hänger min hatt.

Är för nuvarande i Burträsk och har fått gröna fingrar. Men för det har jag inte blivit mycket bättre på blommor, jag tar fortfarande ihjäl dem, men jag har däremot målat lite dörrar! Grönt är skönt, eller nåt?

Hugs and kisses.

Leendet på mina läppar var från öra till öra då jag kom hem en dag och fick se detta vackra vykort liggandes på min dörrmatta.
Bättre överraskningar finns inte! Tack!

Together forever.

Vad skulle det bli av mig utan min Anna?!

Dom stänger men ingen bryr sig.

Jag hade så fruktansvärt gärna sett Maggio på Stadsfesten... Jävla sjukskrivning!

Snälla bli min.

Då man ger bort en present och kvinnan som får den utbrister: "Nämen! Den var ju fin!" Inser man att vi trivs i varandras sällskap. Det enda problemet som kvarstår nu är när jag och hennes karl, Janne, ska kunna informera henne om vårt hemlliga förhållande. Jag tror att vi kommit överens om att giftemål är på kartan?

RSS 2.0