Leave me out with the waste.


Life like an hourglass glued to the table.

Midsommarafton i bilder. Jag tror närmare bestämt att jag älskar att ta svart/vita bilder? Nåväl. Vi hade riktigt trevligt. Många skratt och många lax-rullar gjorde midsommarafton fulländad. Paketleken var en ren bonus...om vi bortser från incidenten med att lägga prydnaderna i olika sexställningar, och vanligtvis skyller jag allt på Marita trots att min mamma tydligen var med att styra upp de olika ställningarna. Ja, hujedamig, dessa gamlingar!
På minussidan ligger dock alla mygg, har kliat ihjäl mina bett så nu är jag full med sår istället. Det gillas...inte.
Tack alla inblandade för en (som vanligt) helt fenomenal midsommarfton!

I'll seek you out.

Är jag onormal om jag drömmer om att jag och mamma ska gifta oss? Normal vet jag redan att jag inte är, men så pass vrickad?

Dessutom längtar jag ihjäl mig efter Snor-Anna! Hon har varit bortrest, så jag är högst tveksam till att träffa henne den närmsta framtiden. Bredvid henne lär jag bli desto mer blå än vad jag redan är. Solbränna borde förbjudas!

Crash, bang-bang.

Hej Internet, dig har jag inte träffat på nästan en vecka!
Kan bero på en midsommarhelg spenderad i Holmis, eller iallafall ett dygn. Och denna bortresa resulterar i att min zebra-tavla är ett minne blott... Vad möttes jag av då jag klampade in med ett ton packning, jo, golvet var klätt i glas-splitter. Jag gråter blod.

To give my gun away when it's loaded.

"Självmordsklänningen" håller på att bli klar! Jag ser ett ljus och ett slut på denna utmaning. Sytt ut över-och-underklänningen med kilar, gjort två band med öglor, konstruerat en ryggplatta och nu är det bara finliret kvar och dessutom provning som jag ska få vara med på. Som jag älskar min praktikplats! Kanske är det därför jag jobbar över varje dag?

Det slutade med ett skrattanfall.

Minnet sviktar fortfarande, fick smaka på det idag då jag sprang på Lovisa. Men det är tur att jag har vänner som orkar upprepa sig varenda gång vi ses. Men allt jag kan säga är att jag tänker på dig vännen, massor! Kan snart inte vänta längre på en dejt! Tills dess säger jag dessa väl valda ord: Tagga ner!
Sådetså, nu stampade Sofi ner foten.

Jag dansar men jag känner ingenting alls.

Japp, så ser jag ut efter gårdagen. Klockan ska man förmodligen ta av sig då man är ute i solen, eller?

Here in heaven.

Utflykt till Rismyrliden med en mysig SPIRA-klass rekommenderas varmt.
Innan vi ens hunnit köra tio meter från skolan börjar Tomas fika i baksätet. Det blev tal om inkontinens, väder och sommarplaner. Lite gott och blandat kan man alltså kalla det. Jag fick även smaka lite på hur det skulle vara i hundhimlen, valpar hit och valpar dit plus en stor mysig golden som jag fick kramas med en stund.

Dumbass.

Balkongen är nu renare och finare än självaste lägenheten. Mest tack vare en jävla kork på en förbannade ceasardressingsflaska. Mitt kök är geggigt bara för att det stod: "Omskakas väl". Jippi...
Detta gör mig dock på lite bättre humör:

Give me your strength.

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN har jag fått prata men käraste partner-in-crime! Som jag saknat Elisabeth! Eller korrektur; Jag SAKNAR Elisabeth, rätt så kraftigt mycket faktiskt. I need my kusin-vitamin, annars måste jag dra på vårdcentralen och få en häxblandning av andra vitaminer. '
Låt oss aldrig låta det gå så lång tid mellan gångerna vi hörs, trots komplikationer. Love you!

You shout it out but I can't hear a word you say.

Jag hade Snor-Anna på besök förra veckan.

Jag tyckte att jag behövde dammtorka, Anna tyckte dock att "städning är för töntar". Så det blev ett vackert mästerverk på min tv-bänk. Tyvärr är det mästerverket ett minne blott, tack och lov!

Bulletproof.

Man kan äntligen öppna och stänga fönsterrutorna utan att fastna i ljusnätet i taket. Jag och mamma har alltså varit himla duktiga ikväll!

Ja okej, det var mest mamma som var duktig. Jag höll iallafall fram häftapparaten till mamma.

Jag hade nog kunnat gå långt om jag inte satt så skönt.

Dagen blev tusen gånger bättre då jag fick umgås med:

Me love long time!

"Jag är bra på att vara sjuk."

Jag gick INTE alls vilse då jag skulle gå från min särbo Hanna. Jag kom INTE fram vid Erikslid och fick därifrån koll på vart jag skulle. Mosaik-huset är INTE alls min vägvisare för att jag ska kunna komma mig hem. Allt detta är helt sant, jag lovar!

Valda sanningar.


"Tag ut glädje i förskott, det enda som kan hända är att jag har varit glad i onödan."


What would you attempt to do if you knew you could not fail?

Fortfarande extrema minnesstörningar, dock vet jag vad jag heter och nästan hur gammal jag är.
Vad jag gjorde förra helgen är ett minne blott, som inte infinner sig i min skalle. Men lika glad är jag för det för jag är omringad av fina människor som stöttar mig i vått och torrt.
Älskar er alla!


Var dig själv, alla andra finns redan.

Idag har jag fått äran att sitta och lyssna på en kvinna vars namn är Ann-Cha Pavval. Sjukligt inspirerande människa! Och passande nog pratade hon om motivation.
Så ikväll är jag helt slut i skallen efter en dag med ett peppande föredrag.
Hon pratade om negativa tankar och då de dyker upp ska man snärta sig själv med ett gummiband så man blir medveten om hur och vad man tänker på. För ett år sedan hade jag blivit blå-grön, nu däremot tror jag att jag bara får en liten lätt rodnad.
"Varje sekund du ältar det förflutna är en sekund du stjäler från din framtid."

RSS 2.0