The human instrument.

Nu håller jag på att vara fruktansvärt jävla less på denna skit som spökar i min kropp. Helt seriöst, nu får det vara nog. Jag har tillochmed sjukanmält mig ännu en dag för detta. Tack och lov för mamma, hon är helt enkelt bara bäst som orkar med mina dagliga panik-samtal! Vad skulle jag tagit mig till utan henne?

Whenever I look back on the best days of my life.

Idag tog mamma fram mormors gammla knappskrin. Vid det knappskrinet har jag spenderat många många timmar. Jag kände igen både den ena och den andra knappen. Det var mysigt.

A simple girl from simple means.

Inatt har jag fått sova mycket, kanske lite för mycket? Tretton timmar närmare bestämt. Men på något plan känns det som om det var välbehövligt speciellt med tanke på att jag ska jobba natt inatt. Dock har jag drömt de sjukaste drömmarna nu under mitt maraton i sömn. Jag hade platshandskar på fötterna för att det var så ostädat inne på All Stars toaletter. (Fatta proceduren innan, att ta av sig de högklackade för att trycka in fötterna i plast...) Och väl på toaletten får jag väl för fan inte prestera, nej just det. Allt jävla slit för ingenting, ingenting! Det var minst sagt jobbigt. Jag provade tillochmed flera olika toaletter men det gick inte bättre för det. Så jag fick alltså gå runt och mingla nödig. Och en sak är säker, det vill jag aldrig mer göra. Och toppen på det blev jag väckt av en slagborr. Livet är vackert.

Vi viker oss på asfalten av skratt.

Min snoris är hemma!!!

Trafikplats Glädjen.

Jojustdet. Jag har glömt att informera Linnéa att tack vare henne får även jag vila ögonen på Jonas Gardell på torsdag! Tack och bock för det! Jag längtar.

Should we spend each day like it's the last day of our lives?

-Nej men det är helt okej, spruta på mamma du.
Och med en sådan kommentar är det ju självklart i vilket fantastiskt sällskap jag har varit i ikväll.

Accept the change, cuz' were all insane.

Jag önskar att vi satt i samma rum för att döma ut hela gruppen som ställer upp i Big Brother, dock sitter vi tretton mil ifrån varandra. Men msn funkar en bit på vägen. Just nu har vi kisspaus.

(Jag snodde denna vackra bild från Facebook, hoppas det är ok.)

To put a smile back on your face.

Nu tycker jag att min fina farbror ska bli frisk igen.

Doginabag.

Jag har ju verkligen hittat hund-rasen som en vacker dag ska bli min. Hur vacker som helst.

(Bild snodd från nå googlande)

Sången dom spelar när filmen är slut.

De senaste dagarnas aktiviteter. (Bortsett från allt soffsittande och tv-tittande.)







På måndag är falukorv det bästa man kan få, på tisdag är det falukorv jag tror att jag tar två.

Jag vill göra ett litet hyllningsinlägg till min bästa vän Korv-Hanna som tack för hennes stöd de senaste dagarna. Hon är helt enkelt bara bäst och får mig på gott humör efter bara tre sekunder i hennes sällskap. Henne tycker jag om, det ska gudarna veta! Du är min raraste raring, trots ditt psykande: -Aj. Aj. Aj.


My immortal.

Dålig uppdatering p.g.a. typ halv-sjukdom? Och jag har tillochmed tagit mig i kragen och sagt från mig hela min natthelg. Det svider både lite här och där, men mest i pengapungen. Så nu sitter jag och väntar på en hemmagjord glutenfri pizza och möjligtvis en filmkväll bredvid en sovande mamma.
(Jag tänkte på dig, Polia, idag i kön på ICA. Knappljud inställd på trummor (bara för att vara cool) och är tvungen att ringa telefonbanken...i den långa kön...på ICA Kvantum. Det tyckte jag var kul.)

You gave all you had and now I am home.



Heaven nor hell.

Ikväll är jag upprörd...väldigt upprörd. Jag har brottats med min jävla Bosse (BOSE) som vägrar slänga upp filmen på tv:n och som vägrar mata ut filmen jag tänkt se så att jag kanske skulle kunna se den via min gamla dvd istället. Nej Bosse håller alltså Pans Labyrint som gisslan. Och efter många om och men och ett samtal till Jan har jag gett upp. Nu sitter jag här i min soffa och tjurar och då ser jag ungefär ut såhär:

Min kväll hade kunnat vara betydligt bättre! Jävla Bosse!

Out in the fields.

Janne-mannens place.










A man tells his stories so many times that he becomes the stories. They live on after him, and in that way he becomes immortal.

Nu har jag kommit hem från en halvhelg i Burträsk. (Bilder därifrån kommer kanske sen.) Jag har även hunnit packa upp, strunta i disken och slänga mig ner i soffan för att se Big Fish. Helt underbar film och jag blir bara mer och mer förälskad i Tim Burton.

Toxicity.

Gårkvällen var himla mysig. Jag fick träffa mina tjejer och dessutom min fina Lisse som kom hem från Norge alldeles nyligt! Jackpott!


16 dollars in a back street corner is enough for a beautiful day.

Jag tror att jag och Korven har enats om att det var klotets fel att vi så gott som förlorade bowlingmatchen igår.
Ja vi gör det, vi skyller på klotet!

Heart shaped box.

Kvällen har spenderats på bowlingkompaniet med ett kungligt company. Jag, BubbSofi och Jocke, also known as Glord. Jimmy J-Dizzle Lundström och hans korv. Vi fyra knäckte! Glordis knäckte dock vi andra med hans så kallade "krok". Hans bowlingmetod var inte lik någon annans, men det gick rackarns bra för den pajken, kanske bara just därför?
Helt suverän kväll som vi definitivt måste göra om, eller kanske bio istället? Vad sägs?

Come as you are.

Jadu Hanna, detta med fotokurs känns verkligen inte bortkastat, snarare efterlängtat. Tipset du gav mig gick, som du redan vet, åt pipsvängen. Jag förstår inte hur man kan misslyckas totalt med fasta direktiv. Men, vi två, vi gör det möjligt!



Snark.

RSS 2.0