Congratulations.

Igår fick jag äran att träffa min snygga karl. Som jag längtat!
Men inte minst fick jag gratulera och krama om världens finaste fusk-mostra, Anita, på hennes födelsedag!

Smile, smile.

Mamman har fyllt år. Inte riktigt pension, men nästan! Nä, men hon är världens bästa iallafullafall, och här bjuder jag på ett väldig nytt och hippt foto på henne och hennes bror. Grattis!
 

What happened to my life, all this ain't right. I should have taken it myself, with uncle Freddy's knife. Cause the grave is very suiting for a bloodless daughter bride. Give rise to the villain. Give rise to the head of deprived,of the protector and shield from the weather.

Livet rullar på i vanlig ordning. Jag praktiserar (fastän jag vill bort därifrån, helt igår) och som plåster på såren fick jag äran att vara med en annan Maja under gårkvällen. Vilket var sjukligt mysigt!
Annars springer jag bara runt här hemma och lyssnar på CocoRosie medan jag flummar.

Du var min armé.

Denna sötnos har fått vara med om mycket, som att bli utelåst på balkongen i...ja ett tag? Hon har även blivit skrämd inuti en stor kartong så att hon sprang och slog käken ur led. Hon har förgyllt många stunder och hon kommer att vara saknad. Vår fina Maja!

Forgive me.

Min fina Slidis klagar över den obefintliga uppdateringen här på bloggen. Den enda ursäkten jag har är dock att jag har varit alldeles för lat. Sådetså!

You'll get knocked down, but get up again.

Japp, då blev man pling-plong-långkalsong ännu en gång. Så om jag inte minns vad ni, i min omgivning, heter så ta inte illa upp. Tur jag har haft Erika vid min sida idag på kneget så jag har fått hålla handen.
Annars då? Jo jag kostar tydligen bara tio öre!

Dolly song.

Den gågna veckan spenderades, mestadels, i underbara Holmträsk! Där har jag badat, fått plocka ogräs, skrattat tills jag fått ont i magen, spelat yatzy, åkt båt, sett på Jan-banan som fällt två tallar, fiskat, varit delaktig i en femkamp samt en tipsrunda och mycket mer.
 

RSS 2.0