The apple of my eye.

Ikväll har jag fått vara med min Fis-Nisse. (Det andra smeknamnet kanske vi inte ska nämna här?) Vi har pratat, skrattat och spårat, som vi alltid gör vid våra fina möten. Vad skulle jag ta mig till utan dig Anna?!

No sound but the wind.

Jag saknar dig redan...

Du har nog arbetat upp ett litet beroende hos mig. Fy skäms!

I am a gummybear.

Love you!


Forgive but not forget.

Minnet i helgen har varit lite krassligt.
Vi börjar prata om utomlandsresor vid köksbordet hemma hos Björn.
Jag: Jaha, så du mamma ska utomlands till hösten?!
Mamma: Jaa...alltså...det ska ju som du med.
Så kan det gå!
På bättringsvägen hoppas vi, annars är det bara att ta fram senilsnöret igen!

Come along.

Och här har det varit en extrem blogg-torka! Anledningen till det har jag inte en blekaste aning om. Sådetså.
Men i helgen har jag och mamma varit i Malå, det har varit kul...det jag minns av den. Alltid roligt att få träffa bröderna, även fast det bara blev en av dom denna gång. Fy skäms Jan-banan!
Med andra ord har jag varit jobbig med Björn, mycket angenämt!

Skinny love.

Kvällen har spenderats på balkongen med ett mycket angenämt sällskap i form av Lovisa, a.k.a. Jacket.
Vi har skrattat, myst i solen, ätit kycklingsallad och druckigt kaffe. Utan hennes sällskap ikväll skulle jag varit lika låg som matt-kanten. Tycker om dig en hel del vännen!

One brilliant day.

Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det världens bästa Snoris födelsedag!
Jag hoppas att din dag har varit helt fantastisk!

Jag kan inte önska mig en bättre vän!

Det finns saker jag saknar.

Första mötet utan min moder vid min sida. Och hujedamig vad jag är slutkörd. Ikväll ska jag vara parkerad i soffan och inte ens försöka börja städa något här hemma. Men en sak är säker, utan en viss Magdalena hade jag förmodligen börjat om med att knega redan imorgon. (Överdrift, men ni fatta.)
Tack och hej, nu ropar soffan och myskläderna!

A real friend is hard to find, difficult to leave and impossible to forget.

Jag vet att ni har läst det förut men nu får ni läsa det igen. Jag har världens bästa Janne. Det är inte många som orkar ringa en närstående när jag inte svarar på mobilen. Hur tur har jag som har honom?!

En gång visste jag ingenting.

Min Korvis. Min söta fina Korvis. Nu vill jag att du ska bli frisk! Tänker på dig massor!

Världens bästa särbo!

Tid finns det gott om.

Med ett rätt så fullsmockat schema har jag tagit helg en dag tidigare med ett tjutande huvud.
Hoppas jag kan vila stor del av denna helg.

Footsteps even lighter.

På skolan idag har vi äntligen fått ha AnnCha på motivation-lektionen igen, som vi saknat att ha hennes glada ansikte i klassrummet. Och idag har vi pratat om detta: "Gåvan att göra medvetna val" och "ändra förhållningssätt till det negativa du möter i vardagen". Oj vilka lätta steg jag fick då jag promenerade från skolan i eftermiddag. Och lättare blev det då jag sprang förbi tjejerna på flåt-fabriken och tjattrade en stund. Sara slet som ett djur med diverse leksaker medan jsg fick äran att krama om Lisse medan hon svabbade med trasan. Oj så duktiga mina flickor var.


"En tvättäkta Lainejaur-bo."

I helgen har jag bara suttit inomhus hos modern och varit febrig och förkyld. Men så smart som jag är kan jag inte bara sitta i soffan och försöka bli frisk utan jag måste ha något att göra. Jag har då tagit tag i mammas banankartong som har varit fylld med foton. Foton från mammas barndom, foton från min barndom och framåt. Det har både varit jättemysigt och gjort lite ont. Oj vad jag saknar den tiden. Och vad fint vi hade det, vår familj.

Hon är inte som andra tjejer.

Jag har världens bästa Janne. Hittade denna på min mail igårkväll:

Kärlek är ett svagt ord för vad jag känner för den där karln. Du är värd allt och lite till.

Stone hard, machine gun fired at the ones who run. Stone hard, as bulletproof glass. You shoot me down, but I won't fall.

Sofi är sjuk. Men inte lika sjuk som Hanna... Feberrika damer söker diverse förkylnings-motstånds-knep, om sådana finns. Hoppas jag är kry imorgon så jag kan fara på praktiken! Annars kommer jag att se ut som denna pajk under hela morgondagen:

Mys!

Jag glömmer bara sånt jag inte minns.

Valborgshelgen spenderades i Holmträsk hos mostra och Mats. Och jag tror aldrig att jag haft en sån avslappnande helg förut. Himla mysig helg, fylld med skratt, sol och god mat.
Här nedan visas Mats namnmärkning av diverse födoämnen.




Anledningen till min märkning var för att förminska risken att få i mig gluten, anledningen till Mats märkning var...ja bara för att Mats är Mats.

RSS 2.0