Nä jag reser inte så mycket...bara då jag ska någonstans.

Sötnosen Hanna vet alltid då jag verkligen behöver få sitta och skratta åt dåliga skämt en kväll. Kompisen som jag förhoppningsvis aldrig blir av med, hur mycket jag än försöker! Hon är helt enkelt mitt lilla hjärta.

A thousand years.

Igår fick jag en välbehövlig skratt-attack-kväll, som spenderades med min Snoris. Den kvällen avslutades med bio.

Even the best fall down sometimes, even the wrong words seem to rhyme.

Livet är allt bra orättvist ibland. Han försökte verkligen få rätsida på sitt liv igen och var en riktig mys-prick, men straffades tydligen med ett vekt hjärta. Jag vet inte vad jag ska tänka, skriva eller säga. Hoppas du får vila i frid.

You're from a whole another world, a different dimension.

Dagar som denna får man verkligen veta hur mycket vänner betyder. Allt och lite till.

Belinda.

I helgen har jag fått skratta. Skratta tills jag fick kramp i kinderna och tårarna rann. Denna gång var det inte mamma som orsakade precis alla skrattanfall, hör och häpna, men nästan. Den andra anledningen var "Mens Night", inte menstruation utan det manliga könet. Det kunde tydligen förvirra folk.
Himla fin kväll för en mor-och-dotter-dejt.
Sen ska jag aldrig ha på mig min leopard-onepiece igen, och det är deras fel!

De är lugnet över landet, deras ord är fria från bly.

Jag har de bästa vännerna man kan önska sig.

Part man, part monkey.

Livet rullar på i vanlig ordning. Praktiserar och socialiserar med diverse vänner. Prima fint, om man bortser från en förkylning som har bosatt sig i min kropp. Jag har funderat på att lansera en slags haklapp, fast för näsor med rinnsnuva. För just nu blir jag nästan yr pågrundav överflödet av syre som smiter in medan jag drar upp kråkorna längre upp i näsbenet. Är inte det ett vinnande koncept så säg?!
Jag har inte ens funderat över hur det blir då rinnsnuvan skjutsar upp bakom pannbenet? Trycks viktig IQ-substans ut genom öronen då? Tåls att funderas på, för om jag förlorar lite IQ kommer jag förmodligen bli lätt hjärndöd.

The way we get by.

Jag och min moder låg tämligen hela fredagskvällen dubbelvikta av skratt. Vi skrattade tills tårarna rann och tills dess vi sa godnatt. Vi skrattade åt vår OMÅLADE Marita, porrfilmerna Janne skulle skicka och ännu ännu mer. Kanonkväll! Jag tror det tog ut sin rätt idag, för jag vaknade smått bakis, utan att ha förtärt alkohol. Hur nu det kan gå ihop?

Who do you think you are, runnin round leaving scars.

 

I've got an idea, an idea so smart that my head would explode if I even began to know what I'm talking about.

Har man inte världens snyggaste kompis?

You don't know where to go, still you point out directions. Black and White, so uptight, while we run for perfection. Cause there's something else, something bright and pure, something that you've never felt before.

Vissa dagar får man verkligen överraskningar på praktiken! Idag var en sån dag. Nina ropar upp mig till butiken och där får jag se fina Harriet stå och vänta! Jag vart så glad att jag nästan grät.

I'm not crazy, my mother had me tested.

Jag har ändå min idol. Klockrenare brud får man leta efter, jävligt noga! Att ett litet meddelande kan göra så mycket för humöret.
"Är det nån som klarar det så är det du, fasen min idol. Men du puss och kram min älskade slyna, måste tyvärr gå, men det är bara att höra av dig när som helst. Hoppas vi syns snart snyggo! Och sen är du ju alltid välkommer hit med titt snygga tryne. Sov gott och dröm många snuskiga drömmar!"
Du är fantastisk mitt lilla lyckopiller!
(Jag hittade ingen snyggare bild på dig, stumpan. Eller jo, men...det här var roligare!)
 

Even angels have their wicked schemes.

Jag och Linn har tydligen kommit överens om att vi båda är mongos. Dock kan jag ha missat just det ögonblicket då vi gjorde den överenskommelsen? Livet är fullt av överraskningar!
Kanske ska jag skriva in henne på min "haters-list"? Men sablar, då måste jag ju göra en sån först, det kändes alldeles för jobbigt. Hon slipper undan...denna gång!

Mr. Crap-bag.

Då har man pratat fis med ena brodern så mycket att det räcker ett halvår framöver. Men känner jag mig själv så kommer jag hålla mig till kiss-och-bajsåldern ett litet tag till.

It's a shame.

Då Nina utbrister i skratt efter jag frågat om det var Bush som vann presidentvalet i USA igen, då förstår jag att jag kanske inte riktigt har så stor koll på läget. Ha överseende mina nära och kära, för nu är jag Senil-Sofi igen!

You'll always be my hero, even though you've lost your mind.

Ett kvällsbesök på södagskvällen uppskattades starkt! Vi tryckte äppelpaj och diskuterade kring livets stora gåtor, som tillexempel vilket nagellack man ska välja. Fast bruden förstörde iochförsig min överraskning som jag hade tänkt ge henne sen i veckan, en telefon-pellefant! Alla mänskliga organismer borde ha en egen pellefant!

She loves everybody.

Mamma har köpt en cykel, och det har vi firat ikväll. Med fötterna upp i vädret mot varandra, cyklandes i rums-soffan. Kvalitetstid kan man även kalla det.

Together, we'll live forever, we found the youth-fountain.

Ikväll är Sofi trött. Hon minns knappt hur gammal hon är...åter igen. Det blir att nanna tidigt!

RSS 2.0