Som en slägga.


Härmed har jag detta som bevis! Jag och Jocke ska slänga bland annat en TV nästa vecka. Och då MÅSTE jag med! Hihi, vi kommer ha kul!

What doesn't kill you.

Mitt äckliga finger är snart läkt! Jippi! Nu ska jag tydligen bara tappa halva(?) nageln sen är allt klarrt å betarrt!

Like a lovesong.

Igår fick jag prata med min pojkvän Janne. Det var synd om honom eftersom hans sambo var bortrest, så då ringde han mig för att få lite förståelse, och det fick han. Lite iallafall.

Säg som det är nu.

"Han har bränt alla tänkbara broar
Han har sänkt alla möjliga skepp
Han har missat din födelsedag, check
Så det känns som han pushat sin gräns
Han försvinner iväg när det kniper
Ett riktigt jävla as, ett riktigt jävla as"

Candy kills.

I helgen har jag ätit godis för första gången sen ett år tillbaka. Jag var i himmelriket hela lördagskvällen!

Jag har även tryckt i mig första semlan för detta år, livet kan vara rätt smaskigt ibland.

Så länge fötterna bär, så länge lungorna kan.

Idag har jag fått äran att ta en snabblunch med Lovisa. Och vi har bestämt att nästa träff blir en pyssel-dejt! Jippi!

En tidig morgon, född till tönt.

Som jag tidigare nämnt har jag varit på Medlefors idag. Och ett pucko som jag inser inte mina begränsningar och tutar på alldeles för mycket eftersom det är alldeles för roligt, speciellt då man går med så fina deltagare. Så idag blev det nästan en heldag och just nu ligger jag som utslagen på soffan. Men oj så kul jag har haft! Lätt värt det!

En tidig morgon, född till tönt.

Som jag tidigare nämnt har jag varit på Medlefors idag. Och ett pucko som jag inser inte mina begränsningar och tutar på alldeles för mycket eftersom det är alldeles för roligt, speciellt då man går med så fina deltagare. Så idag blev det nästan en heldag och just nu ligger jag som utslagen på soffan. Men oj så kul jag har haft! Lätt värt det!

Momsi, momsi!

Mina flickor på Frasses kan alltid få mig på ett gott humör. Ni är alldeles för mysiga att umgås med!

Vem har lurat alla barnen?

Det här med att vara särbo är en utmaning för den som är mys-beroende. Jag tycker att lägenheten borde stängas p.g.a. allvarlig röta så jag kan få hit min sambo igen.
Imorgon blir det iallafullafall Medlefors under förmiddagen och sedan kommer jag nog ligga som utslagen på soffan. Jag ser fram emot det, jättemycket!

I was just guessing at numbers and figures, pulling the puzzles apart.

Idag är Sofi trött. Och då Sofi är trött pratar hon om sig själv i tredje person. Så då är det tur att det bara är mamman som får ta del av det pratet. En sak är säker och det är: jag är inte sugen på att montera ihop möbler!

Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt.

Kaos är bara förnamnet.

Då det är tio minuter kvar innnan avtalad träff börjar Hanna sminka sitt vackra yttre och klä på sig, springa runt som ett jehu, skratta som aldrig förr, slänga presentkort kring sig och tillslut inse att; "Nä, jag kommer nog bli lite sen?" Jag ringer då hennes personliga taxi som är här i stan över dagen och ber henne hämta upp denna förvirrade korv. Hur nu denna dag kommer att gå sen vet inte ens gudarna.

Killing the chickens to scare the monkeys.


Hanna hade Pellefantmys på IKEA!

Seems like we lost it.

Jag behöver medkänsla. Ikväll har jag nämligen en jättejobbig sambo. Fnittrigare får man leta efter. Hon skyller på trötthet men jag tror hon har använt illegala droger, typ som...vetemjöl eller något?

Born to run.

Årssammanfattning.





























Trots att jag inte minns särskillt mycket av vad som skett detta år vet jag att jag har haft det otroligt mysigt och trevligt.
Tack alla inblandade och ett speciellt tack till de som stöttat mig genom eld!

Burn it to the ground.

Sitter just nu i Björns väldigt sköna soffa och ska snart dra fram min älskade korsordstidning.
Jag och mamman har gått en vända runt samhället och fått träffa lite saknade bekantskaper så nu ska jag passa på att sjunka ihop en stund innan mina bröder kommer tillbaka, för då är det mobbning av lillasyster som står på schemat för deras del...tydligen.
Och Janne: det var "nyp i BAK-stjärten" jag syftade på igår. Knäppgök!

Släpp en fis.

Enligt Anna är jag en blöt fis.
Kärlek.

Happy new year.

Nyårsaftonen har passerat och nu sitter vi här och påbörjar ett nytt år, vilket känns helt ok.
Sista kvällen på det gångna året spenderades i Burträsk hos min kära bror med familjen och Lindströms, vilket var mycket angenämt! Vi åt gott, skålade klockan tolv och såg på lite fyrverkerier. Jag fick mig tillochmed en nyårskyss av min nuvarande sambo. Jackpott!

RSS 2.0